Life

Vulpița, apariție de zile mari într-un supermarket. Cum a fost surprinsă vedeta de la „Acces Direct”

22.05.2020 | 10:18
Vulpita aparitie de zile mari intrun supermarket Cum a fost surprinsa vedeta de la Acces Direct
ADVERTISEMENT

Vulpița face ce face și uimește din nou. De data aceasta, Veronica Stegaru, femeia din județul Vaslui care a ajuns cunoscută în urma aparițiilor la „Acces Direct”, a surprins o țară întreagă prin ținuta pe care a purtat-o într-un supermarket, în timp ce-și făcea cumpărăturile.

Vulpița, surprinsă cu haină de blană, la cumpărături

Veronica Stegaru nu trece neobservată fie că este vorba de aparițiile TV, fie că este vorba de felul în care se prezintă în afara camerelor de luat vederi. Vulpița a șocant recent datorită ținutei pentru care a optat pentru a merge la cumpărături, o haină de blană când afară erau peste 25 de grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Oamenii au crezut că nu văd bine când au observat-o pe femeia din Vaslui în supermarket unde-și făcea câteva mici cumpărături. Coafată și machiată, Vulpița a atras toată atenția de partea sa, mai ales că nu a renunțat la haina prețioasă, deși era foarte cald afară.

La un moment dat, femeia a observat pe rafturile magazinului un produs care i-a atras atenția, mai exact o pâine feliată cu numele emisiunii „Acces Direct”, unde este invitată permanent de câteva luni încoace.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru, mândră de reușitele sale din ultima vreme

Au trecut câteva luni bune de când Veronica și soțul ei, Viorel Stegaru, au ajuns pentru prima dată în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, prezentată de Mirela Vaida.

Timpul a trecut, însă oamenii par că nu s-au săturat de povestea lor și așteaptă cu sufletul la gură fiecare ediție a show-ului pentru a vedea ce se mai întâmplă în viața celor doi soți.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, gazda emisiunii de la Antena 1, încearcă într-un fel sau altul să salveze căsnicia celor doi, în ciuda faptului că show-ul a fost aspru criticat de telespectatori și chiar a fost amendat de CNA.

Scandaluri și certurile repetate dintre cei doi soți sunt la ordinea zilei, Veronica și Viorel Stegaru negăsind nici la ora actuală mărul discordiei dintre ei.

ADVERTISEMENT

Între timp Vulpița a dat lovitura pe piața muzicală și a scos două melodii, una alături de Axinte și alta împreună cu Rafaelo. Femeia din Blăgești, județul Vaslui, se pare că încasează lunar 2.000 de euro pe care-i împarte cu cei doi artiști cunoscuți.

ADVERTISEMENT