Life

Vulpița are viață grea după ce s-a vindecat de coronavirus. E la un pas să-și piardă fetița

16.08.2020 | 19:47
Vulpita are viata grea dupa ce sa vindecat de coronavirus E la un pas sasi piarda fetita
ADVERTISEMENT

După o lună de pauză forțată, Acces Direct se întoarce pe micul ecran cu un nou sezon din care nu vor lipsi nici „vedetele” Vulpița și Viorel. Povestea continuă și promite să îi țină cu sufletul la gură pe fani, mai ales că tânăra din Blăgești nu are nicio clipă de liniște.

Doar ce s-a vindecat de coronavirus, că trebuie să ducă o nouă bătălie cu soacra, de această dată pe un teren total nou pentru ea: tribunalul. Femeia este decisă să-și dea nora în judecată pentru ca aceasta să decadă din drepturile părintești.

ADVERTISEMENT

Vulpița, în pericol să rămână fără fetiță

Mama lui Viorel Stegaru susține că Vulpița nu face altceva decât să joace rolul unei mame iubitoare pe micul ecran, în timp ce fetița duce lipsă de iubirea și afecțiunea de care are atâta nevoie la cei șapte anișori ai săi.

Nu a interesat-o nici dacă are ce să mănânce Maria, nici că plângea de dorul femeii care i-a dat viață, afirmă răspicat bătrâna. Totodată, aceasta o acuză că a luat înapoi cei 200 de lei dăruiți micuței când a vizitat-o ultima oară, înconjurată de camere de filmat.

ADVERTISEMENT

Nici sătenii din Blăgești nu o prea au la inimă pe Vulpița, de când a plecat la București chitită să devină vedetă TV. Oamenii sunt de părere că le-a făcut localitatea de râs cu poveștile sale de soție infidelă și sunt gata să o linșeze dacă o mai văd trecând pe acolo.

E de tot râsul, Doamne ferește!”

Știm cu toții că și-a înșelat soțul de multe ori. V-am spus eu și mai demult că s-a făcut de râs. Acum am văzut și noi ultimele imagini.

ADVERTISEMENT

Vai de capul ei. Se auzise la un moment dat că Viorel a vrut să-l bată pe ăsta cu furca după ce aflat.

Și-au mai bătut joc de ea și au filmat-o. Lumea de aici știe cine e Veronica, dar eu nu am văzut niciodată nimic până acum, m-au lăsat masc ă imaginile astea.

ADVERTISEMENT

E de tot râsul, Doamne ferește! Mă întreb ce or fi zis părinții ei, săracii, când au văzut așa ceva”, a dezvăluit un sătean din Blăgești.

ADVERTISEMENT
Tags: