Life

Vulpița, cu ochii în lacrimi. Ce i-a făcut Viorel după ce tatăl Veronicăi a ajuns în Capitală

21.05.2020 | 12:31
Vulpita cu ochii in lacrimi Ce ia facut Viorel dupa ce tatal Veronicai a ajuns in Capitala
ADVERTISEMENT

Vulpița a simțit pe pielea ei răzbunarea lui Viorel, iar de câteva zile plânge consolată doar de tatăl ei, Ionel Secuianu, care a venit din Blăgești în Capitală pentru a-i fi aproape.

Vulpița plânge neconsolată după despărțirea de Viorel

Relația dintre Veronica și Viorel Stegaru este mai proastă ca niciodată, iar ”vulpoiul” din Blăgești și-a găsit deja o altă domnișoară, lucru care echivalează cu un cuțit înfipt în inima femeii cu care are o fetiță minunată.

ADVERTISEMENT

Viorel a mărturisit la Acces direct că picătura care a umplut paharul a fost chiar vizita domnului Ionel, socrul său, în București, o vizită despre care habar n-avea.

”Vulpoiul” se iubește cu o misterioasă domnișoară

Rănit în orgoliu după ce tatăl Vulpiței l-a criticat în direct, acesta a spus că nu mai există cale de împăcare cu Veronica.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Viorel, deja la capitolul ”foste”, a plâns nu doar în spatele camerelor de luat vederi, ci și în emisiunea care a făcut-o celebră. Nu și-a mai putut controla emoțiile, iar asta a întristat-o inclusiv pe Mirela Vaida, care s-a arătat dispusă să îi ofere câteva sfaturi despre ce trebuie să facă pentru a se liniști.

Viorel a spus că pleacă de lângă Veronica și că nu o face singur. Acesta a mărturisit ceea ce Vulpița bănuia de mult, și anume că a întâlnit o domnișoară care l-ar putea face mult mai fericit, despre a cărei identitate nu se știe încă nimic.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, tatăl Veronicăi a venit în București și i-a transmis fiicei sale că este alături de ea indiferent ce drum va lua în viață, încurajând-o să continue fără Viorel. Asta l-a enervat foarte tare pe bărbatul tinerei din Blăgești, așa că a pus piciorul în prag și i-a dat papucii.

Înainte de venirea lui Ionel Secuianu în Capitală, Viorel se comporta deja într-un mod nepermis cu Veronica. La un moment dat, acesta a fost chiar dat afară din emisiunea Acces direct pentru că a vrut să o lovească pe cea căreia i-a jurat iubire eternă cândva.

ADVERTISEMENT