Life

Vulpița de la Acces Direct a născut? Ce imagine surprinzătoare a postat în mediul online

14.03.2021 | 16:05
Vulpita de la Acces Direct a nascut Ce imagine surprinzatoare a postat in mediul online
ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct a postat o imagine surprinzătoare pe rețelele de socializare, trimițând fanii la faptul că a născut. Femeia din Blăgești, județul Vaslui, a publicat o poză în care apare un bebeluș nou-născut. 

Poza i-a lăsat fără cuvinte pe fanii fostei vedete de la Antena 1 pentru că se știa că va aduce pe lume copilul mult mai târziu. Mai exact, tânăra urma să nască în luna aprilie, în momentul de față postarea lăsând un mare semn de întrebare.

ADVERTISEMENT

A născut sau nu Vulpița? Asta este întrebarea de pe buzele tuturor, mai ales că postarea a fost redistribuită, potrivit wowbiz.ro, și de Viorel Stegaru, soțul femeii din Vaslui, cu care mai are o fetiță pe nume Maria, în vârstă de 3 ani.

Vulpița a născut? Ce a postat vedeta Acces Direct pe rețelele de socializare

Veronica Stegaru, așa cum se numește în realitate Vulpița, a rămas însărcinată cu al doilea copil în perioada în care a renunțat la aparițiile TV. Femeia are un băiețel, care cel mai probabil se va numi Radu, după reporterul de la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Cuplul a ieșit din lumina reflectoarelor de câteva luni bune, o perioadă lungă locuind într-o casă din județul Buzău, pusă la dispoziție de un telespectator cu inima mare.

Ulterior, cei doi soți au plecat în satul natal, precizând că lucrează pentru a asigura un viitor mai bun copiilor, cu care pot petrece acum mai mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău.

Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.  Dacă e băiețel o să-l cheme Radu”, declara la un moment dat Viorel Stegaru.

ADVERTISEMENT

Vulpița dezvăluia în luna februarie că este însărcinată în 7 luni, vestea că a devenit mamă pentru a doua oară fiind una surprinzătoare pentru toată lumea, mai ales că bebelușul are chipul acoperit cu un emoticon.

ADVERTISEMENT