Life
notix pixel id

Vulpița de la Acces Direct, amenințată cu moartea. Cine i-a pus gând rău

06.11.2020 | 19:20
Vulpița de la Acces Direct, amenințată cu moartea. Cine i-a pus gând rău
Vulpița de la Acces Direct, amenințată cu moartea. Cine i-a pus gând rău. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vulpița a revenit la începutul acestei săptămâni în platoul emisiunii „Acces Direct”, mărturisind că nu mai are liniște în satul natal alături de soacră. Tânăra din Blăgești a fost amenințată cu moartea chiar de bărbatul care se presupune că este tatăl copilului din pântece. 

Costel, despre care se spun că ar fi avut o relație amoroasă cu Veronica Stegaru în vară, a lansat acuzații grave la adresa femeii din județul Vaslui. Bărbatul susține că s-a întâlnit cu soția lui Viorel în perioada în care aceasta a plecat pe nepusă masă la Blăgești în urmă cu ceva vreme.

Conform spynews.ro, spusele bărbatului sunt susținute și de iubita acestuia, Cătălina, care a declarat în cadrul emisiunii de la Antena 1 că este dispusă să crească copilul pe care-l Vulpița îl are în pântece.

ADVERTISEMENT

Vulpița, amenințată de vecinii din Blăgești. Care este motivul

„Au zis că îmi rup picioarele. Mi-au zis că «la Blăgești nu mai veniți că vă rup picioarele»” , a spus Vulpița în emisiunea prezentată de Mirela Vaida.

Se pare că de data aceasta Viorel Stegaru are încredere în soția sa, precizând că a vorbit cu soacra care i-a spus că în săptămâna respectivă Vulpița nu s-a întâlnit cu Costel. În plus, vedeta Acces Direct a declarat că este dispus să facă testul de paternitate.

ADVERTISEMENT

„Nu este adevărat. Vă spun 100% că nu este adevărat. Și mama mea a zis. A confirmat. Copilul ăsta este al lui Viorel. Nu este cum zice Costel”, a spus Veronica Stegaru în culisele show-ului care i-a avut în prim-plan mai bine de 8 luni.

„O să facem testul de paternitate. Vă garantez, dacă vine să facă poligraful, amândoi, ei cad din prima că au mințit, cu totul. Eu vă spun 100 sigur”, a declarat la rândul său Viorel care nu concepe ideea ca bebelușul să nu fie copilul său.

ADVERTISEMENT

Costel și Cătălina au intrat în direct în emisiunea de la Antena 1, Veronica Stegaru izbucnind imediat în lacrimi. Aflată într-o stare emoțională sensibilă din cauza sarcinii, tânăra este tare neliniștită de când cea pe care o credea prietenă a amenințat-o cu moartea.

În cele din urmă totul a luat o întorsură ciudată, Vulpița fiind acuzată că minte și chiar s-a întâlnit cu Costel în urmă cu câteva luni. Scandalul este în toi, Veronica fiind într-o situație neplăcută.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri