Life

Vulpița de la Acces Direct, filmare intimă în miez de noapte. Viorel nu se aștepta la asta. Imaginile sunt publice

02.11.2020 | 18:24
Vulpita de la Acces Direct filmare intima in miez de noapte Viorel nu se astepta la asta Imaginile sunt publice
Vulpița de la Acces Direct, filmare intimă în miez de noapte. Viorel nu se aștepta la asta. Imaginile sunt publice. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vulpița, pe numele din buletin Veronica Stegaru, nu poate sta departe de bărbați, chiar dacă este măritată și însărcinată pentru a doua oară. Tânăra din Blăgești, județul Vaslui, a fost filmată zilele trecute în timp ce stătea noaptea pe rețelele de socializare cu un tânăr. 

Coafată, machiată și aranjată exact ca atunci când apărea în emisiunea Acces Direct, femeia s-a arătat interesată să converseze cu un alt bărbat în afară de soțul ei, cel mai probabil în timp ce acesta dormea. Se pare că masculul feroce i-a accesat profilul, Veronica acceptând să discute cu acesta în privat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a apărut la bustul gol, fiind extrem de uimit că Vulpița a acceptat să intre în conservație cu el. La fel de surprins este și prietenul acestuia care nu crede că cea cu care au stat de vorbă preț de câteva secunde este chiar cea care a apărut mai bine de 8 luni pe micile ecrane în show-ul Mirelei Vaida.

Vulpița, filmată noaptea de un bărbat. Cum s-a ajuns aici

Dialogul dintre Vulpița și tânărul din mediul online nu a durat foarte mult, cei doi având timp doar să schimbe câteva formalități. Soția lui Viorel Stegaru și-a dat seama că este înregistrată, moment în care a ieșit din live-ul bărbatului.

ADVERTISEMENT

Se pare că vedeta Acces Direct este dispusă să cunoască și alți bărbați și nu ezită să facă acest lucru pe rețelele de socializare, acolo unde petrece destul de mult timp de când a ajuns să fie cunoscută.

Vulpița și Viorel Stegaru au renunțat pentru o perioadă la aparițiile pe sticlă pentru a fi aproape de fiica lor, Maria, însă au anunțat că revin în forță în emisiunea care i-a consacrat. Așadar, traiul de la Blăgești nu le-a fost pe plac, dorind să-și facă un viitor aici.

ADVERTISEMENT

Mai exact, soții din Vaslui vor putea fi urmăriți la „Acces Direct” chiar în prima zi a săptămânii acesteia, luni, 2 noiembrie 2020, așa cum chiar ei au anunțat în mediul online.

„Da, dragii noștri. Este adevărat că am plecat de acasă. Ne vedem luni la Acces Direct”, a scris Viorel Steagru pe Instagram, în dreptul unei fotografii împreună cu soția sa, chiar din platoul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Am plecat de la Blăgești. Nu am vești bune, dar o să le aflați la Acces Direct😶😶”, a fost mesajul lăsat de Vulpița pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT