Life

Vulpița de la Acces Direct, mai tare decât Smiley, Andreea Esca sau Dani Mocanu. Cum a reușit să se transforme Veronica Stegaru

14.05.2020 | 19:11
Vulpita de la Acces Direct mai tare decat Smiley Andreea Esca sau Dani Mocanu Cum a reusit sa se transforme Veronica Stegaru
ADVERTISEMENT

Vulpița Veronica Stegaru a ajuns să fie mai tare decât Smiley, Andreea Esca sau Dani Mocanu. În doar patru luni, tânăra din satul Blăgești a devenit celebră, se bucură de un număr mare de urmăritori pe Instagram și face furori în muzica de petrecere alături de Axinte și Rafaelo.

Transformarea Vulpiței de la Acces Direct. L-a depășit pe Smiley

În urmă cu patru luni, Veronica Stegaru, o fată simplă din satul Blăgești, județul Vaslui, fără prea multă școală, venea la București pentru a-și spune povestea. O poveste, aparent tristă, în care ea ar fi fost violată de trei bărbați.

ADVERTISEMENT

Realitatea, însă, a fost alta, și așa a început seria de apariții tv a Veronicăi alături de soțul ei, Viorel Stegaru, în fiecare zi cu alte povești și alte experiențe care au ținut telespectatorii cu sufletul la gură.

Așa a ajuns Veronica să se bucure de succes și de o transformare fantastică în doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Vulpița strânge mai multe like-uri decât Smiley

După ce și-a făcut cont pe Instagram, Veronica Stegaru a ajuns la 174.000 de urmăritori în doar câteva zile. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, la unele fotografii pe care le postează pe rețeaua de socializare strânge mai multe like-uri decât Smiley, Dani Mocanu sau Andreea Esca.

Vulpița a dat lovitura și pe piața muzicală cu melodiile scoase împreună cu Axinte și cu Rafaelo. Impactul a fost atât de mare, încât, în doar câteva zile, piesele au devenit adevărate hituri.

ADVERTISEMENT

Prima piesă se bucură deja de peste zece milioane de vizualizări, în timp ce melodia, pe care a scos-o împreună cu Rafaelo, i-a adus mai bine de patru milioane de afișări. Pentru fiecare milion de vizualizări pe Youtube, cel care postează clipul primește aproximativ 2000 de dolari.