Life

Vulpița de la Acces Direct și-a botezat băiețelul. Veronica Stegaru a făcut publice primele imagini de la eveniment

Veronica și Viorel Stegaru și-au botezat băiețelul, iar Vulpița a făcut publice primele imagini.
02.08.2021 | 11:54
Vulpita de la Acces Direct sia botezat baietelul Veronica Stegaru a facut publice primele imagini de la eveniment
ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct a devenit mamă pentru a doua oară în această vară. De când s-a născut băiețelul, Veronica pare că s-a dedicat familiei și nu mai este atât de activă pe rețelele de socializare.

În urmă cu o zi însă, aceasta a postat mai multe imagini de la botezul micuțului, care a fost organizat într-un cadru de vis.

ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct și-a botezat băiețelul. Veronica Stegaru a făcut publice primele imagini de la eveniment

Vulpița își ține la curent fanii cu tot ceea ce face. Aceasta le-a arătat internauților câteva imagini de la botezul băiețelului ei, Daniel. Evenimentul a fost organizat într-o locație de vis pe malul unui lac. Veronica nu a dat însă prea multe amănunte despre petrecere.

Botez
Vulpița și-a botezat băiatul

 

Soții Stegaru mai au încă o fetiță, în vârstă de aproape 5 ani.

Botez Vulpița
Imagine de la botez

Cu ce se ocupă Viorel și Vulpița de la Acces Direct

După ce nu au mai apărut la televizor, cei doi au fost acuzați în repetate rânduri că nu vor să muncească. S-a scris că o duc destul de greu financiar și că abia mai au din ce să trăiască.

ADVERTISEMENT

Cei doi au spus că nu este adevărat. Veronica lucrează de acasă pentru o firmă de textile, iar soțul său și-a găsit și el de muncă.

“Este o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie.

ADVERTISEMENT

Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare.

Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a declarat Viorel Stegaru. în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți au devenit cunoscuți după ce au apărut în mai multe emisiuni și și-au povestit viața, timp de mai bine de opt luni. Au avut probleme în căsnicie, dar în final după ce s-au întors în satul lor natal lucrurile s-au rezolvat.

ADVERTISEMENT