Life

Vulpița, desființată și înjurată de prieteni: ” Ne intoxici pe noi cu minciuni. Nu ai grijă de copilul tău”

30.06.2020 | 10:32
Vulpita desfiintata si injurata de prieteni  Ne intoxici pe noi cu minciuni Nu ai grija de copilul tau
ADVERTISEMENT

Vulpița a devenit vedetă Antena 1, după cinci luni în care a apărut zilnic în emisiunea ”Acces Direct”. Dacă la început toată lumea o compătimea pentru stilul de viață, în prezent, cei care i-au fost alături o condamnă și o judecă pentru aparițiile sale televizate.

Vedetă principală în serialul Vulpița și Viorel Stegaru, tânăra din Moldova are și o pagină de Instagram unde postează fotografii din locurile în care merge.

ADVERTISEMENT

Prietenii virtuali, cei care au făcut-o, până la urmă și cunoscută, au criticat-o dur pe rețeaua de socializare.

Vulpița, făcută praf de admiratori

Vulpița a fost pur și simplu desființată! Prietenii de pe internet ai Veronicăi Stegaru sunt peste 200 de mii pe Instagram. Pe internet, unde era susținută, acum, pagina pe care o deține vedeta Antena 1 o deține este comentată intens, însă majoritatea discuțiilor pe care fanii le dezvoltă sunt critici aduse Vulpiței.

ADVERTISEMENT

” Vai de capul tău de parșivă! Nu ne interesează ce faci atâta timp cât nu ai grijă de copilul tău si ne intoxici pe noi cu minciuni și faci pe vedeta. Ești vedeta prostiei și a minciunii. Du-te, putoare, la muncă, că faci umbră degeaba pământului.”, a scris un admirator.

” De 5 luni ești la Acces Direct. Pe bune, m –am săturat de voi.”, a mai scris un fan.

Comentariile defăimătoare sunt cu sutele, însă Veronica Stegaru nu răspunde la niciunul și pare că nu-i pasă atât de mult de prietenii săi cei mai buni, cei care i-au fost alături încă de la începutul apariției sale la ”Acces Direct”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Îmi place mult răsărita. Pun vlog pe canalul de YouTube. Abonati-va❗️➡️ Veronica Vulpita și Viorel. Așa se numește canalul #accesdirect

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Vulpița, piesă nouă cu Rafaelo

Deși este dur criticată pentru că nu-și crește copilul și stă la București, unde face muzică și apare la TV, Vulpița are succes pe Youtube, unde are milioane de vizualizări cu piesele pe care le-a scos în colaborare cu diferiți artiști, printre care Rafaelo sau Axinte.

Ultima piesa, Sushi Machi, lansată de piață, în urmă cu două săptămâni, are deja milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Vulpița este protagonista scandalurilor în care este implicat și soțul ei, Viorel Stegaru, care, potrivit ultimelor informații dezvăluite de Emily, fosta asistentă de la ”Acces Direct”, o bate mai mereu, iar echipa de la TV nu semnalează acest lucru.

În ultimele săptămâni, în emisiunea de la Antena 1 s-a vorbit doar despre bătăile pe care Veronica Stegaru le-ar încasa de la soțul ei.

Vulpița și Viorel sunt cei care aduc audiență la ”Acces Direct”, însă s-a demonstrat că emisiunea se bucură de un număr mare de telespectatori și fără show-ul celor doi.

ADVERTISEMENT
Tags: