Life

Vulpița este însărcinată? Mărturia lui Viorel la Acces Direct care a spulberat audiența

28.07.2020 | 11:28
Vulpita este insarcinata Marturia lui Viorel la Acces Direct care a spulberat audienta
ADVERTISEMENT

Vulpița este însărcinată? Aceasta este întrebarea care se află pe buzele tuturor, după ce Viorel a făcut declarații uimitoare la Acces Direct.

În primă fază, soțul Veronicăi Stegaru a declarat că urmează să devină tată, iar apoi, întrerupt de brunetă, a spus că este foarte posibil să vină, semn că cei doi ori ascund sarcina femeii din Blăgești, ori plănuiesc cu adevărat să aibă un copil.

ADVERTISEMENT

Cert este că audiențele au crescut după ultima declarație făcută de soțul Vulpiței.

Vulpița este însărcinată?

Viorel și Veronica Stegaruau anunțat noi schimbări atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Ei au făcut primele declarații din izolare, după ce au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

„ În curând, va ieși o nouă piesă și vă rog să o ascultați. Vă iubim. Noi ne simțim foarte bine, suntem foarte bine, după cum se vede”, a menționat Vulpița la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Declarația care a surprins pe toată lumea a venit de la Viorel, care a lăsat să se înțeleagă faptul că soția lui este gravidă, însă s-a corectat șși a menționat că își mai dorește un copil.

„O să fie și o surpriză pentru telespectatori. O să vină și un… bebe”, a spus Viorel,la Acces Direct, însă a fost întrerupt de Vulpița care a sărit ca arsă și a replicat clar ”Nu!”.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Poza @radurotaru_ ?? Noapte buna! ?

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Viorel Stegaru a continuat și a menționat că Vulpița nu deține controlul stuației, ci el, iar un copil în familia Stegaru urmează să vină cât mai curând. „ Ba da, nu se știe. Pe timp de izolare m-am gândit și la un bebe.”, a zis Viorel Stegaru către soția lui, care ulterior a spus în glumă că pe copil îl va chema Izoleta 😀

Vernica și Viorel Stegaru mai au o fetiță de doi ani care a fost lăsată în grija bunicii în timp ce ei apar la Antena 1 pentru show-ul Acces Direct.

ADVERTISEMENT