Life

Vulpița, imagini inedite de la ziua ei de naștere. Cum s-a distrat soția lui Viorel și ce nu s-a văzut la televizor

22.11.2020 | 18:39
Vulpita imagini inedite de la ziua ei de nastere Cum sa distrat sotia lui Viorel si ce nu sa vazut la televizor
ADVERTISEMENT

Vulpița a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani și și-a surprins susținătorii cu un videoclip pe YouTube, în care a arătat cum a decurs petrecerea de ziua ei de naștere.

Cu ocazia aniversării a 23 de ani, soția lui Viorel Stegaru s-a apucat de vlogging și a decis să le arate internauților cum s-a distrat pe 15 noiembrie, de ziua ei de naștere.

ADVERTISEMENT

Tinerii din Blăgești s-au mutat în Buzău, după ce un telespectator binevoitor le-a oferit o locuință. Tot acolo, Veronica și-a serbat ziua de naștere, iar petrecerea a continuat și în platoul emisiunii Acces Direct.

Imagini inedite de la ziua de naștere a Vulpiței. Cum s-a distrat alături de Viorel

La 23 de ani, Veronica se poate considera o tânără fericită și împlinită, de vreme ce are un soț, o fetiță frumoasă și urmează să devină mamă pentru a doua oară. În plus, aceasta se bucură de celebritate, fiind cunoscută deja de o țară întreagă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial)

Vulpița a împărtășit imagini de senzație cu fanii ei prin intermediul unui nou video pe YouTube. În cadrul filmulețului, aceasta a arătat cum au decurs pregătirile pentru petrecere, surprinzându-l pe Viorel în ipostaze inedite. Bărbatul a gătit și a muncit prin curte, dând dovadă că este priceput în bucătărie și gospodar. Ulterior, aceștia au dansat și s-au distrat pe cinste în curtea noii lor locuințe din Buzău.

Tânăra a suflat în tort și le-a mărturisit telespectatorilor care este cea mai mare dorință a ei. Aceasta a declarat că își dorește foarte mult să o aducă pe fiica sa, Maria, în Buzău, alături de ea și Viorel. Fetița soților Stegaru se află în prezent la socrii Veronicăi, cu care tinerii din Blăgești nu sunt în relații deloc bune.

ADVERTISEMENT

“Să îmi aduc fata. Asta e cea mai mare dorinta și sper să mi-o îndeplinesc”, a mărturisit Vulpița la Acces Direct.