Life

Vulpița, la cuțite cu propriii fani: ”Te întinzi cu bărbații pe câmpuri! Du-te acasă la copila ta!”

01.09.2020 | 17:52
Vulpita la cutite cu propriii fani Te intinzi cu barbatii pe campuri Dute acasa la copila ta
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a devenit celebră peste noapte și aduce audiențe incredibile Antenei 1 de fiecare dată când este invitată în platoul emisiunii Acces Direct pentru a-și pune pe tapet viața personală alături de soțul său, Vulpița trebuie să îndure uneori și comentarii negative.

S-a întâmplat chiar și în acest sfârșit de săptămână, când tânăra din Blăgești și partenerul de viață au petrecut câteva clipe de relaxare la Lacul Snagov. Niște întrebări de cultură generală au fost suficiente pentru a stârni furia internauților.

ADVERTISEMENT

Nu mică le-a fost mirarea să constate că Veronica Stegaru, pe numele său din buletin, habar nu avea cine a fost Nicolae Ceaușescu. Așa se face că o  banală fotografie la piscină a dus la un scandal monstru în mediul online.

Vulpița, desființată de proprii fani. Totul a pornit de la Nicolae Ceaușescu

Du-te dracului de urâtă nu știi să te îmbraci in costum de baie la piscină , țăranco Te ai dus la Snagov la vila lui Ceaușescu și te a întrebat cine a fost Nicolae Ceaușescu ,și ai spus că nu știi cine este și nici nu ai auzit de el așa de proastă ești Tot ce știi tu să faci e să te întinzi cu bărbații pe câmpuri păduri și alte coclauri in rest faci umbră degeaba pământului” sau „Du-te, fată, acasă la copila ta…nu te mai maimuțări la televizor”, sunt doar câteva dintre reacțiile negative pe care le-a stârnit postarea cu pricina.

ADVERTISEMENT

Te mai doare când o iei între picioare ?????”, „Cumpără-ți și tu un costum de baie dacă tot te plătesc ăștia de la Acces Direct”, „În loc sa mergi la fetită stai în București și bați Barbu ca Veronica ai sa ramai fără fetita”, „Nu stiu ce e în sufletul tău dar mai bine le spuneai să vă ducă acasă la fetiță să o aduci și pe ea la soare și la piscină să se bucure dar tu știi numai să te rupi pe manele să apari la tv fără muncă fără grija fetiței”, i-au mai transmis internauții.

„E de tot râsul, Doamne ferește!”

Știm cu toții că și-a înșelat soțul de multe ori. V-am spus eu și mai demult că s-a făcut de râs. Acum am văzut și noi ultimele imagini.

ADVERTISEMENT

Vai de capul ei. Se auzise la un moment dat că Viorel a vrut să-l bată pe ăsta cu furca după ce aflat.

Și-au mai bătut joc de ea și au filmat-o. Lumea de aici știe cine e Veronica, dar eu nu am văzut niciodată nimic până acum.

ADVERTISEMENT

M-au lăsat mască imaginile astea. E de tot râsul, Doamne ferește! Mă întreb ce or fi zis părinții ei, săracii, când au văzut așa ceva”, a dezvăluit un sătean din Blăgești”, a scris un internaut, vizibil revoltat de comportamentul Vulpiței.

ADVERTISEMENT