Life

Vulpița, la un pas să ia bătaie de la Viorel, în direct, la TV. Scena cu momentul violent

25.06.2020 | 09:55
Vulpita la un pas sa ia bataie de la Viorel in direct la TV Scena cu momentul violent
ADVERTISEMENT

Vulpița a fost la un pas să fie lovită chiar în timpul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1. Într-un exces de furie, Viorel a sărit să o bată pe soția lui chiar în direct, iar telespectatorii au văzut tot.

Mai multe persoane au făcut sesizări la CNA pentru a semnala evenimentele din platou, unde este promovată violența.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel sunt la cuțite din cauza faptului că Rafaelo i-a cumpărat Veronicăi o mașină în dar.

Vulpița a fost la un pas să fie lovită

Se încing spiritele la Acces Direct, unde scandalul dintre Vulpița și Viorel continuă. Cei doi soți din Moldova se ceartă zilnic în emisiunea prezentată de Mirela Vaida, iar în emisiunea de pe 24 iunie, Viorel  a ridicat mâna să o lovească pe Vulpița, iar pentru că nu a reușit a vrut să arunce cu telefonul în ea.

ADVERTISEMENT

Cei prezenți au intervenit și au oprit o posibilă situație care putea să ducă la amendarea emisiunii de către CNA.

Scena în care Vulpița a fost la un psa să fie lovită. FOTO: Captură TV
Scena în care Vulpița a fost la un pas să fie lovită. FOTO: Captură TV

Chiar și așa, fanii au semnalat această problemă și așteaptă să se facă un demers în legătură cu promovarea scandalului în familie.

ADVERTISEMENT

Ultima ceartă dintre soți a pornit de la faptul că Rafaelo, cel cu care care Vulpița a lansat două melodii de succes, i-a făcut cadou o mașină, după ce și-a vândut Mustangul special pentru a-i face un cadou colegei sale.

” După ce Veronica nu mai este pe numele meu poate să își ia orice. Până atunci nu. Mâine dimineață la ora 08:00 o să merg eu aici la Bucuresti, m-am interesat la un notariat de preț.”, a reacționat Viorel.

ADVERTISEMENT
FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

La aflarea veștii, Viorel a reacționat și a început să devină violent. După scenele petrecute, tot mai mulți fani i-au scris fostei asistente TV Emily Burghelea, care a făcut prima dezvăluirile despre bătăile pe care Vulpița le încasează de la soțul ei.

Mirela Vaida a intervenit între Vulpița și Viorel și a aplanat răfuiala care se putea termina cu o bătaie în toată regula.

” Azi, în direct, Viorel a ridicat palma la Veronica și a vrut să dea in ea, iar ei spun că minți”,

” După secvențele de astăzi, atât eu, cât și mama și prietenul meu am transmis un mail la CNA! Inadmisibil. E o prostie din partea lui, ea deocamdată e pe numele meu. Domnul Rafa să se ducă să stea acasă.”, i-au scris admiratorii lui Emily, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: