Life

Vulpița lui Viorel, în ipostaze prea intime cu un amant. Un videoclip pentru adulți circulă pe internet cu cei doi

12.08.2020 | 11:18
Vulpita lui Viorel in ipostaze prea intime cu un amant Un videoclip pentru adulti circula pe internet cu cei doi
Vulpița și Viorel. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel sunt protagoniștii unui nou subiect incendiar. Veronica Stegaru din Blăgești ar apărea într-un clip destinat exclusiv adulților.

Veronica și amantul, clip indecent pe un cunoscut site pentru adulți

Imaginile cu ea și amantul ei  circulă pe unul din cele mai cunoscute site-uri unde sunt postate zilnic filmulețe pentru adulți, iar videoclipul a devenit deja viral.

ADVERTISEMENT

Clipul poate fi ușor de găsit pe internet și, din motive lesne de înțeles, nu putem reda aici imaginile cu Veronica și respectivul bărbat în timp ce întrețin raporturi intime.

Videoclipul cu pricina ar fi fost filmat undeva în natură, pe un câmp și este datat de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Soția lui Viorel îi spune amantului să nu vină la ea că e soțul acasă

În timp ce Veronica era în focul pasiunii cu altcineva decât Viorel, un al treilea bărbat filma întreaga scenă, scrie cancan.ro.

Veronica îi cere celui care a filmat să șteargă filmarea, iar acesta îi promisese că nu o va posta nicăieri. În cele din urmă, clipul a ”scăpat” și l-au văzut mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

„Veronico, când mai vin la tine?”, o întreabă amantul pe filmare, la care Vulpița răspunde: „Nu știu, că e bărbatul meu acasă”.

Veronica și Viorel au devenit de mai bine de 8 luni cele mai cunoscute personaje tv din România. Cei doi s-au lansat la Acces direct, emisiune prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vulpița a apărut prima oară la televizor acuzând că a fost violată. Apoi s-a dovedit că soția lui Viorel Stegaru a mințit, iar de atunci povestea lor de dragoste a ținut lumea în fața micului ecran luni întregi.

În urmă cu ceva timp, cei doi au lipsit de la Antena 1 după ce au fost diagnosticați cu noul coronavirus.

Au fost nevoiți să stea în izolare și toată echipa de la Acces direct a intrat în pauză pentru mai bine de o săptămână, inclusiv prezentatoarea Din fericire, în afară de ei și alți doi angajați de la Antenă, nimeni nu a mai fost infectat.

 

 

ADVERTISEMENT