Life

Vulpița, mamă pentru a doua oară? A născut sau nu soția lui Viorel Stegaru

07.05.2021 | 21:16
Vulpita mama pentru a doua oara A nascut sau nu sotia lui Viorel Stegaru
Vulpița, mamă pentru a doua oară? A născut sau nu soția lui Viorel Stegaru. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vulpița este însărcinată pentru a doua oară, în urmă cu câteva zile ajungând de urgență la spital. Acum oamenii se întreabă dacă femeia din Blăgești, județul Vaslui, a născut băiețelul pe care-l are în pântece. 

Viorel Stegaru a dezvăluit abia acum care este motivul pentru care fosta vedetă de la Acces Direct a ajuns la medic. Se pare că tânăra se confruntă cu câteva mici probleme de sănătate, care din fericire, nu-i pui în pericol sarcina care este tot mai avansată.

ADVERTISEMENT

Femeia din Blăgești spunea în urmă cu câteva luni că urmează să nască undeva la finalul lunii aprilie, dar iată că deja suntem în altă lună. Așadar, ce se mai aude de sarcina Vulpiței, pe numele ei real Veronica Stegaru?

Vulpița a născut? Ce a declarat soțul ei, Viorel Stegaru

Ei bine, Vulpița este tot mai aproape de momentul nașterii, partenerul ei de viață lămurind întreaga situație. Viorel Stegaru a declarat că tânăra mai are puțin până devină mamă pentru a doua oară, cel mai probabil undeva la jumătatea lunii mai.

ADVERTISEMENT

„Nu a născut. Deci eu am luat-o marți din spital și a zis doctorul că mai duce o săptămână jumătate, poate și două”, a spus bărbatul în emisiunea care i-a adus în prim-plan timp de 8 luni, Acces Direct.

Potrivit a1.ro, Vulpița rămâne internată până în momentul nașterii deoarece medicii cred că există riscul să nască prematur. Acum are 33 de săptămâni de sarcină, așadar mai durează foarte puțin până își va ține în brațe copilul.

ADVERTISEMENT

Viorel Stegaru a ținut să mai adauge că s-au răzgândit în privința numelui pe care-l va purta bebelușul. Dacă până acum erau deciși să poarte prenumele Radu, precum reporterul de la Antena 1, iată că cei doi soți au alt nume în minte.

Daniel ar fi numele pe care copilul soților Stegaru l-ar putea purta în momentul venirii pe lume, în ciuda faptului că prietenii lor de la Acces Direct le-au pregătit haine și cadouri personalizate cu numele de Radu.

ADVERTISEMENT

Decizia nu este una definitivă, motiv pentru care Vulpița și Viorel Stegaru se pot răzgândi, mai ales că mai au timp până devin părinți pentru a doua oară. Ei mai au o fată, Maria, în vârstă de aproape 4 ani.

ADVERTISEMENT