Life

Vulpița, mesaj din izolare după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Care este starea vedetei Acces Direct

27.07.2020 | 07:59
Vulpita mesaj din izolare dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus Care este starea vedetei Acces Direct
ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru a transmis recent un mesaj, vedeta emisiunii „Acces Direct” fiind infectată cu noul tip de coronavirus, la fel și soțul ei, Viorel. Vedeta Antenei 1 a dat detalii despre starea ei de sănătate.

Vulpița, așa cum este cunoscută de când a apărut în platoul de la Antena 1, a declarat că nu se mai simte rău, starea sa de sănătate fiind una bună. Vedeta Acces Direct a ținut să precizeze faptul că atât ea, cât și soțul ei sunt bine, însă fanii au observat un detaliu important.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru mesaje. Sunt bine. Nu mă simt rău acum. Viorel e și el bine”, este mesajul pe care Vulpița l-a scris pe contul de Instagram.

Veronica Stegaru, infectată cu noul tip de coronavirus. Ce le transmite fanilor

Femeia a postat mesajul în cauză în dreptul unei imagini mai vechi, însă locația i-a rămas activă. Internauții se întreabă acum dacă Vulpița este într-adevăr la spital sau se află în izolare la Dâmbovicioara, județul Argeș, unde s-a relaxat cu câteva zile înainte de a fi confirmată cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

„Întrebarea e: știe că are locația activată și s-a dat de gol că e la Dâmbovicioara?”, „Oricum nu este ea în spatele acestei pagini…”, sunt doar două mesajele care arată că fanii nu cred în infectarea soților Stegaru.

Unii oameni se întreabă de ce Rafaelo merge la mare, în timp ce prezentatoarea Mirela Vaida stă alături de familia sa, în condițiile în care au intrat în contact cu soții din județul Vaslui. Vă reamintim că rezultatul testelor efectuate de prezentatoarea de la Antena 1 au fost negative.

ADVERTISEMENT

Vulpița, activă pe rețelele de socialziare

Și aceasta nu este singura imagine pe care femeia a postat-o în mediul online. A doua zi a publicat o altă fotografie, tot din județul Argeș. Vulpița mărturisește că îi zboară gândul la plimbare, la vacanță.

După gafa făcută cu o zi înainte, vedeta de la Antena 1 le cere fanilor să se abțină de la comentarii răutăcioase. Oare chiar se află altcineva în spatele rețelei de socializare? Dacă da, cine îi administrează femeii din Blăgești pagina de Instagram?

ADVERTISEMENT

„Cu gândul la plimbare… ?? Poza e veche, să vă abțineți de la comentarii fără rost”, a scris de această dată Vulpița, în dreptul unei imagini în care apare singură, în spatele cascadei Dâmbovicioara. Și de această dată județul Argeș este trecut la locația, acesta fiind aleasă, cel mai probabil, de Vulpița.

ADVERTISEMENT