Life

Vulpița, prima apariție publică după ce s-au viralizat imaginile explicite cu ea și amantul. Scandal total la Acces direct

17.08.2020 | 20:13
Vulpita prima aparitie publica dupa ce sau viralizat imaginile explicite cu ea si amantul Scandal total la Acces direct
Vulpița a revenit la Acces direct. Foto: capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Vulpița a dat față cu lumea pentru prima oară de la controversatele imagini apărute cu ea și amantul în natură.

Vulpița, prima apariție publică după imaginile rușinii

Veronica Stegaru s-a reîntors în platoul Acces direct, acolo unde în ediția din 17 august au avut loc scene suprarealiste, nevasta lui Viorel părăsind la un moment dat platoul în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Pe lângă explicațiile pe care Veronica trebuia să le dea în legătură cu imaginile în care face sex cu un alt bărbat decât soțul ei, Vulpița a trebuit să spună dacă s-a întâlnit cu vreun alt tip când a fost în Blăgești, înainte să se infecteze cu noul coronavirus.

Nevasta lui Viorel Stegaru nu a mai suportat presiunea și n-a mai acceptat să fie toți ochii ațintiți din nou asupra ei, mai ales că nici de data asta lucrurile dezvăluite nu au fost tocmai în regulă cu imaginea și așa precară pe care și-a făcut-o în cele 8 luni de apariții la televizor.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, atac dur la adresa celui care a dat videoclipul să circule pe net

„Îi mulțumesc celui care a trimis asta, să mai trimită, m-ați făcut de râs. Toți și-au bătut joc de mine”, a spus Veronica plângând, negând totodată că nu s-a văzut cu niciun bărbat când a fost în Blăgești.

Cât despre filmulețul pentru adulți cu Vulpița și individul misterios de care Viorel habar n-avea, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii a avut ceva de punctat.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat nu faci așa ceva. Cu asta te lauzi? Dai filmulețe prin ziare ca să o faci de rușine pe fata asta?”, a fost reacția vehementă a Mirelei.

„Acum apar toți bărbații, niște mameluci, care se folosesc de imaginea fetei ca să fie și ei cineva la ei în sat. Nu se face așa ceva. Ți-ai bătut joc de fata asta și acum trimiți peste tot în presă. De ce? Este jenant. Ai acum mai multe femei la poartă? Este o situație foarte inconfortabilă pentru mine, mai ales să-l văd pe Viorel așa”, a adăugat realizatoarea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT