Life

Vulpița, scandal cu socrii! A fost alungată cu pietre de la Blăgești

01.06.2020 | 20:39
Vulpita scandal cu socrii A fost alungata cu pietre de la Blagesti
Vulpița și Viorel, alungată cu pietre din fața casei socrilor. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Dacă vâ gândeați că telenovela Veronicăi Stegaru, cunoscută publicului larg drept Vulpița și a soțului său, Viorel, va lua sfârșit după mai bine de cinci luni de când a fost lansată de producătorii emisiunii Acces Direct, cu siguranță veți fi dezamăgiți.

Nu de alta, dar este greu de crezut că aceștia vor renunța prea curând la personajele care le aduc în fiecare ediție cifre de audiență la care poate că nici nu ar fi visat. În plus, tensiunea a atins cote maxime, pentru că tinerii din Blăgești au decis că este momentul să se întoarcă în satul natal pentru a-și revedea fetița de trei ani, rămasă în grija bunicilor.

ADVERTISEMENT

Vulpița, în vizită la socri. S-a lăsat cu scandal

Încărcată cu jucării, Vulpița și-a luat inima în dinți și a pornit la drum, convinsă că atât micuța, cât și celelalte rude vor fi bucuroase să o întâlnească după atâtea luni, numai că socoteala din casă nu s-a potrivit cu cea din târg. Asta pentru că socrii nu sunt foarte încântați de faptul că nora lor își pune pe tavă viața conjugală la televiziune.

Când Veronica s-a îndreptat către casa familiei Stegaru pentru a-i dărui fetiței lucrurile aduse special pentru ea de la București, în peisaj a apărut și domnul Dumitru, nimeni altul decât tatăl lui Viorel. În timp ce soția sa își certa fiul pentru cele petrecute în ultimele luni, bărbatul a început să arunce cu pietre în cameramanul care îi însoțea pe cei doi, după care i-a alungat din fața casei, avertizându-i să nu-i mai calce pragul niciodată.

ADVERTISEMENT

Vulpița vrea acum să-și ia fetița la București, și este hotărâtă să facă totul pentru a o îndepărta de bunici. Chiar dacă nu este de acord în totalitate cu intențiile sale, Viorel recunoaște că i-ar surâde ideea ca micuța să înceapă o viață nouă la Capitală.

Vulpița este convinsă că Viorel o înșeală. Știe chiar și numele partenerei

În altă ordine de idei, cei doi soți par să nu mai găsească drumul spre împăcare. Chiar dacă au luat parte recent la o superbă cină romantică în doi și păreau să-și fi găsit în sfârșit fericirea, o veste bombă a dat totul peste cap. Vulpiței i-a ajuns la urechi informația că soțul nu îi mai este la fel de credincios ca la început.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, bărbatului i s-ar fi aprins călcâiele după o femeie misterioasă, despre care știm doar că se numește Gabriela. Cum a reușit să îi sucească mințile lui Viorel? Rămâne de văzut. Un lucru e cert: Veronica din Blăgești nu îl va mai ierta atât de ușor.

O să rămâi singur, îmi pare rău. Și florile nu o să le primesc, îmi pare rău. Nu primesc, cum te-ai comportat și azi dimineață cu mine, nu pot să accept. Crezi că asta ma recucerește pe mine? Nu ma recucerește. Degeaba ai încercat”, i-a transmis, Vulpița, semn că mariajul lor este din nou în pericol.

ADVERTISEMENT

Are altă parteneră, doamna Mirela. Vă felicit, doamna Gabriela și domnul Viorel. A fost și la fetiță la Blăgești. Am auzit că stătea de vorbă și aseară (n.r. la telefon). Ce a fost frumos s-a dus”, a mai spus tânăra.

ADVERTISEMENT