Life

Vulpița, schimbare radicală. Femeia din Blăgești s-a întors la București. Cum a apărut la Acces Direct

20.07.2020 | 21:04
Vulpita schimbare radicala Femeia din Blagesti sa intors la Bucuresti Cum a aparut la Acces Direct
ADVERTISEMENT

Telenovela din cuplul Viorel – Veronica Stegaru a luat o întorsură nouă după ce femeia din Blăgești a părăsit satul natal și s-a întors la București și nu oricum, ci schimbată radical. Vulpița a apărut în emisiunea „Acces Direct” complet diferită.

După o săptămână petrecută departe de agitația din Capitală, dar mai ales departe de platoul emisiunii care a făcut-o celebră, Vulpița a venit schimbată. Pe lângă faptul că a revenit în brațele lui Viorel, femeia din județul Vaslui s-a vopsit roșcată.

ADVERTISEMENT

„Viorel știe? Nu-ți stă rău. Veronica s-a făcut roșcată ca să fie mai aproape de Vulpița. Îți stă bine, e un reflex de castaniu roșcat. Acum îți pune ochii în evidență mai tare”, a fost reacția Mirelei Vaida în momentul în care femeia din Blăgești a intrat în platoul de la Antena 1.

Vulpița, schimbare radicală. Cum a apărut la întoarcerea în Capitală

Se pare că cel care a ales culoarea și chiar a vopsit-o pe Vulpița, cu o zi înainte, a fost Viorel. Veronica Stegaru arată acum ca o adevărată divă de pe Dorobanți, schimbarea fiind una radicală și într-adevăr culoarea îi pune în evidență ochii verzi.

ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit pentru Viorel care în ultimele zile a sperat ca soția sa se întoarcă. Bărbatul a mărturisit cu ochii în lacrimi că și-a dat seama unde a greșit. Totodată, acesta a declarat în emisiunea de la Antena 1 că s-a schimbat și a devenit mai romantic.

Iată că dorința lui Viorel s-a îndeplinit, Vulpița părăsind încă o dată satul din județul Vaslui pentru a fi aproape de bărbat. Și pentru că o schimbare nu vine niciodată singură, Veronica Stegaru a aflat câteva lucruri valoroase despre soțul ei.

ADVERTISEMENT

Vulpița, mai îndrăgostită ca niciodată de Viorel Stegaru

Vulpița a mărturisit că i-a simțit lipsa bărbatului în perioada în care a stat departe de el, la Blăgești. În plus, aceasta a declarat că și-a dat seama de sentimentele pe care le are pentru Viorel, spunând că-l iubește mai mult ca oricând.

Totodată, femeia a subliniat faptul că deja a văzut unele din schimbările pe care soțul le-a făcut în numele iubirii ca relația lor să meargă mai departe. Veronica spune că Viorel este mai tandru și mai dulce cu ea.

ADVERTISEMENT

„Îl iubesc pe Viorel. Mi-am dat seama de când i-am dus lipsa. (…) Să văd și ceva la el schimbat. Să fie mai dulce cu mine, mai tandru, să aducă și el fata”, a spus Vulpița în emisiunea prezentată de Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT