Life

Vulpița, schimbată complet de când a părăsit Capitala. Cum arată după două luni la Blăgești

02.11.2020 | 21:59
Vulpita schimbata complet de cand a parasit Capitala Cum arata dupa doua luni la Blagesti
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru au revenit din nou în platoul emisiunii „Acces Direct” după ce la începutul lunii septembrie au plecat la Blăgești. Soții sunt complet schimbați, mai ales Veronica care nici măcar nu a fost recunoscută de Mirela Vaida, gazda show-ului de la Antena 1. 

Îmbrăcată într-o bluză albă, o pereche de pantaloni și cu pantofi sport în picioare, tânăra arată diferit față de perioada în care apărea în lumina reflectoarelor. Vulpița a venit în platoul emisiunii fără machiaj sau păr coafat, semn că în ultimele două luni nu s-a mai îngrijit.

ADVERTISEMENT

Timidă și simplă, ca o persoană care trăiește la țară, femeia din Blăgești i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a pășit în platoul show-ului „Acces Direct”. Chiar și Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, s-a arătat șocată de schimbarea suferită de moldoveancă în ultimele luni.

Vulpița, diferită la reîntoarcerea în Capitală. Cât de mult s-a schimbat în doar 2 luni

„Păi ce faceți mă? Ce faci Veronica, așa te-am lăsat când ai plecat de aici, erai toată aranjată și cochetă. Erai toată roșie la păr. Ce s-a întâmplat, Veronica?”, au fost întrebările pe care Mirela Vaida i le-a adresa Vulpiței în urmă cu foarte puțin timp.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru a mărturisit că socrii o acuză că bebelușul pe care-l poartă în pântece nu este al lui Viorel, motiv pentru care femeia a fugit de acasă. Vulpița nu a venit singură în Capitală, ci însoțită de Viorel, care este dispus să o ia de la capăt departe de familia sa.

Se pare că doamna Ilinca, mama lui Viorel, îi reproșează adesea lucruri pe care le-a făcut în trecut. Așa se face că Veronica nu a mai suportat calvarul prin care a trecut în ultimele două luni de când a plecat în satul natal din județul Vaslui.

ADVERTISEMENT

Soții Stegaru sunt mai hotărâți ca niciodată să-și facă un viitor departe de Blăgești și sunt deciși să se mute definitiv în București. Vulpița visează să o ia de la capăt și chiar este în căutarea unei locuințe în care să se mute cu chirie.

Mirela Vaida și Vulpița la Acces Direct
Așa arată Vulpița după două luni petrecute la Blăgești. Sursa foto: spynews.ro

Vulpița urmează să devină mamă pentru a doua oară la finalul lunii aprilie, motiv pentru care își dorește un viitor mai bun atât pentru ea, cât și pentru copilul care se va naște anul următor. Femeia a amintit și de fiica sa, Maria, care acum a rămas în grija bunicilor.

ADVERTISEMENT

„Vreau să-mi fac un viitor pentru copilul meu care va veni și care e deja. Vreau să-mi caut un loc de muncă, să-mi găsesc un trai mai bun și să nu stea în sărăcie”, a spus Vulpița la Acces Direct cu ochii în lacrimi.

ADVERTISEMENT