Life

Vulpița se pregătește să nască. Ce schimbare majoră a făcut soția lui Viorel Stegaru

28.02.2021 | 10:31
Vulpita se pregateste sa nasca Ce schimbare majora a facut sotia lui Viorel Stegaru
ADVERTISEMENT

Vulpița se pregătește pentru aducerea pe lume a celui de al doilea copil al celebrului cuplu de la Acces Direct. Soția lui Viorel Stegaru și-a făcut o schimbare de look pentru marele eveniment.

În ultima vreme, cei doi soți au fost scumpi la vedere, iar în mediul online, postările au fost destul de rare. Cu toate acestea, Vulpița și-a făcut apariția pentru a anunța cât de avansată este sarcina.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru a dezvăluit că a intrat în prima săptămână a lunii a șaptea. După un calcul simplu, putem să deducem că bebelușul se va naște la sfârșitul lunii aprilie.

Vulpița se pregătește să nască. Ce schimbare majoră a făcut soția lui Viorel Stegaru

Internauții care îi urmăresc activitatea au fost surprinși, nu de anunțul făcut de femeie, cât de schimbarea de look pe care acesta a afișat-o. Pregătindu-se pentru marea zi, Vulpița s-a tuns.

ADVERTISEMENT

Postarea distribută pe Instagram a uimit audiența. Soția lui Viorel Stegaru a apărut și cu un machiaj excentric, sclipici și ruj albastru.

Vulpița machiată cu sclipici și ruj albastru
Vulpița machiată cu sclipici și ruj albastru
Sursa foto: Instagram

Atât subiectul sarcinii tinerei din Blăgești, cât și modul în care arată sunt subiecte contoversate pentru oamenii care le urmăresc activitatea din mediul online celor doi soți. Reacțiile negative nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Internauții au aruncat cuvinte grele și au criticat-o în termeni duri pe femeie: „abia încapi în cameră, să moară dracii ăia, mă”, „da’ tu ce ești așa ciudată? Nu văd că ai gât, pare că ai o față lungă”, „dacă ai fi tu, dar nu ești cea care scrie, așa că: lasă-ne, lasă-ne!.”, „unde te-ai tuns? vreau și eu să-mi scurtez o pereche de blugi.”

Nu au lipsit nici comentariile cu privire la sarcina tinerei. Soții Stegaru mai au o fetiță de aproximativ trei ani. Acesta a fost lăsată în grija bunicilor paterni pentru o perioadă, gest care a iscat furia oamenilor.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt de părere că primul copil a fost abandonat și nici cel ce urmează să vină pe lume nu va avea o soartă prea bună: „sper să nu îți părăsești și copilul ăsta și tu să umbli aiurea”. Internauții au nelămuriri și cu privire la paternitatea micuțului și nu au ezitat să le facă cunoscute.

ADVERTISEMENT