Life

Vulpița și-a lăsat fanii mască cu noul look. Ce schimbare și-a făcut

01.01.2021 | 11:59
Vulpita sia lasat fanii masca cu noul look Ce schimbare sia facut
ADVERTISEMENT

Vulpița, pe numele real Veronica Stegaru, și-a făcut o schimbare radicală de look pe final de 2020. Tânăra din Blăgești, județul Vaslui, și-a lăsat fanii mască cu noua tunsoare, reacțiile internauților neîntârziind să apară în online.

Fosta vedetă a emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 a renunțat la părul lung, dorindu-și să intre în noul an complet alta. Tânăra s-a tuns până la umăr, dovadă fiind chiar imaginea postată de ea în urmă cu puțin timp pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Soția lui Viorel Stegaru pare o cu totul altă persoană de când a luat decizia de a mai tăia din plete, apariția sa impresionând foarte mulți dintre urmăritorii săi din mediul online. Schimbarea Vulpiței a venit în ultima zi din 2020, intrând în anul curent diferită.

Vulpița, schimbare radicală de look. Tânăra a decis să se tundă

„M-am tuns. Intru în anul nou cu frizură nouă. Vă place? ?❤️”, a scris Vulpița pe rețelele de socializare în dreptul imaginii în care apare cu noua schimbare de look.

ADVERTISEMENT

„Îți stă bine, „Ești minunată” sau „Mor de tine”, sunt câteva dintre reacțiile pozitive venite din partea internauților care au văzut fotografia vedetei.

Vulpița, schimbare de look pe final de 2020
Vulpița, schimbare de look pe final de 2020. Sursa foto: Instagram.com

Așa cum era de așteptat Vulpița a avut parte și de foarte multe mesaje negative și răutăcioase, unii oameni fiind de părere că tânăra nu are ce căuta în mediul online.

ADVERTISEMENT

De altfel, alții chiar s-au legat de trecutul tinerei, în ciuda faptului că în ultima vreme lucrurile pare a se fi calmat între ea și Viorel.

Femeia din Blăgești urmează să devină mamă pentru a doua oară, de data aceasta aducând pe lume un băiat. Vedeta Acces Direct are o fetiță, Maria, în vârstă de 3 ani, care a rămas în grija socrilor care locuiesc în județul Vaslui.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel locuiesc de câteva luni într-o casă din județul Buzău, acolo unde încearcă să își facă un trai decent. Cei doi soți se gândesc tot mai mult să o ia și pe fiica lor în noua locuință, însă rămâne de văzut când se va întâmpla asta.

ADVERTISEMENT