ADVERTISEMENT
Life

Vulpița și-a lăsat fanii mască cu noul look. Ce schimbare și-a făcut

Autor: Alexa Serdan | 01.01.2021 | 11:59
Vulpița și-a lăsat fanii mască cu noul look. Ce schimbare și-a făcut
Vulpița și-a lăsat fanii mască cu noul look. Ce schimbare și-a făcut. Sursa foto: Instagram.com

Vulpița, pe numele real Veronica Stegaru, și-a făcut o schimbare radicală de look pe final de 2020. Tânăra din Blăgești, județul Vaslui, și-a lăsat fanii mască cu noua tunsoare, reacțiile internauților neîntârziind să apară în online.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă a emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 a renunțat la părul lung, dorindu-și să intre în noul an complet alta. Tânăra s-a tuns până la umăr, dovadă fiind chiar imaginea postată de ea în urmă cu puțin timp pe contul de Instagram.

Soția lui Viorel Stegaru pare o cu totul altă persoană de când a luat decizia de a mai tăia din plete, apariția sa impresionând foarte mulți dintre urmăritorii săi din mediul online. Schimbarea Vulpiței a venit în ultima zi din 2020, intrând în anul curent diferită.

ADVERTISEMENT

Vulpița, schimbare radicală de look. Tânăra a decis să se tundă

„M-am tuns. Intru în anul nou cu frizură nouă. Vă place? 🥰❤️”, a scris Vulpița pe rețelele de socializare în dreptul imaginii în care apare cu noua schimbare de look.

„Îți stă bine, „Ești minunată” sau „Mor de tine”, sunt câteva dintre reacțiile pozitive venite din partea internauților care au văzut fotografia vedetei.

ADVERTISEMENT
Vulpița, schimbare de look pe final de 2020
Vulpița, schimbare de look pe final de 2020. Sursa foto: Instagram.com

Așa cum era de așteptat Vulpița a avut parte și de foarte multe mesaje negative și răutăcioase, unii oameni fiind de părere că tânăra nu are ce căuta în mediul online.

De altfel, alții chiar s-au legat de trecutul tinerei, în ciuda faptului că în ultima vreme lucrurile pare a se fi calmat între ea și Viorel.

ADVERTISEMENT

Femeia din Blăgești urmează să devină mamă pentru a doua oară, de data aceasta aducând pe lume un băiat. Vedeta Acces Direct are o fetiță, Maria, în vârstă de 3 ani, care a rămas în grija socrilor care locuiesc în județul Vaslui.

Vulpița și Viorel locuiesc de câteva luni într-o casă din județul Buzău, acolo unde încearcă să își facă un trai decent. Cei doi soți se gândesc tot mai mult să o ia și pe fiica lor în noua locuință, însă rămâne de văzut când se va întâmpla asta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!