Life

Vulpița și-a pus pe jar toți fanii. Anunțul care a debusolat pe toată lumea

28.11.2020 | 16:28
Vulpița și-a pus pe jar toți fanii. Anunțul care a debusolat pe toată lumea
Vulpița și-a pus pe jar toți fanii. Anunțul care a debusolat pe toată lumeaSursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Soții Stegaru, Vulpița și Viorel, așteapă venirea pe lume a celui de al doilea copil al lor. Recent, Vulpița a distribuit o fotografie pe contul de Instagram cu care a reușit să-și pună fanii pe jar cu privire la sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece, fără a menționa, însă, și care este răspunsul.

Viitoarea mămică este mândră de burtica de gravidă, pe care o etalează purtând haine mulate. „Fată sau băiat?”, întreabă aceasta, în descrierea celei mai recente imagini în care își prezintă sarcina.

Soții Stegaru au devenit faimoși pe meleaguri mioritice, după ce au apărut  pentru mai bine de 9 luni la emisiunea Acces Direct. În urma acelui show, cei doi sau ales cu zeci de mii de fani în mediul online.

ADVERTISEMENT

Vulpița își pune fanii pe jar cu privire la sarcina ei. “Fată sau băiat?”

Fotografia cu care Vulpița și-a pus fanii pe jar este realizată în platourile de la Antena 1, unde cuplul mai apare din când în când. Reacțiile pe care urmăritorii de pe internet le-au avut la postarea respectivă nu au fost toate pozitive, dar imaginea a strâns peste 14 mii de aprecieri și 400 de comentarii în mai puțin de 24 de ore.

Vulpița
Vulpița își etalează burtica de gravidă
Sursa foto: Instagram

Emisiunea Acces Direct le-a schimbat viața celor doi soți. Aceștia au locuit un an întreg în Capitală, pentru a putea să apară la TV. Nici în ultima perioadă lucrurile nu s-au liniștit. Partenerii de viață s-au mutat din satul în care locuiau, Blăgești.

ADVERTISEMENT

Decizia a venit după ce Vulpița a avut mai multe conflicte cu mama lui Viorel. Femeia și-a acuzat nora că ar purta în pântec un copil al cărui tată nu este fiul ei. De asemenea, Veronica Stegaru a mărturisit că soacra i-a cerut să avorteze.

După aceste incidente neplăcute, soții Stegaru au decis să se mute. Aceștia au decis să ia totul de la început într-o nouă locuință, în Buzău. Ambii sunt extrem de activi în mediul online, așa că fanii sunt puși la curent cu evenimentele din viața lor.

ADVERTISEMENT

Cel mai recent dintre ele a fost ziua de naștele a Vulpiței. Tânăra mămică a împlinit 22 de ani și a distribuit pe canalul oficial de YouTube imagini de la petrecerea de pomină de care a avut parte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri