Life

Vulpița și-a schimbat look-ul după ce l-a părăsit pe Viorel! Tânăra din Blăgești vrea să deschidă o afacere în satul natal

13.07.2020 | 21:42
Vulpita sia schimbat lookul dupa ce la parasit pe Viorel Tanara din Blagesti vrea sa deschida o afacere in satul natal
ADVERTISEMENT

Dacă sperați că telenovela Vulpiței va lua sfârșit, iar producătorii emisiunii Acces Direct se vor orienta către un alt subiect, ne pare rău, dar va trebui să vă dăm o veste care cu siguranță nu vă va fi pe plac. Asta pentru că tânăra din Blăgești doar ce s-a despărțit de Viorel și nu are de gând să renunțe prea curând la celebritate.

Chiar dacă a părăsit, cel puțin pentru moment, Bucureștiul în favoarea satului natal, Veronica Stegaru face totul pentru a-și întreține imaginea de „vedetă” pe care a dobândit-o cu ajutorul Mirelei Vaida și a tuturor celor din echipa show-ului Antenei 1.

ADVERTISEMENT

În deschiderea celui mai recent episod al serialului care durează deja de mai bine de șase luni, prezentatoarea ne da asigurări că vom cunoaște o altă Vulpiță, independentă și cu un look total diferit. Da, ați auzit bine. În plus, nici nu s-a întors bine acasă, că se pregătește să revoluționeze micuța localitate din județul Vaslui.

Vulpița, schimbare de look spectaculoasă după ce l-a părăsit pe Viorel

Pentru a demonstra tuturor cârcotașilor că este un hair stylist desăvârșit, tânăra de 22 de ani a apelat la serviciile mamei sale, iar femeia s-a arătat mai mult decât încântată să-și schimbe look-ul. Asta deși nu aveau la dispoziție decât un tub de vopsea și un lighean cu apă. Nu de alta, dar nu e deloc ușor să asiguri condițiile unui salon de fițe din Capitală, mai ales când ustensilele necesare lipsesc cu desăvârșire.

ADVERTISEMENT

Vulpița a fost, însă, mulțumită de rezultat, așa că a decis să experimenteze chiar și pe propria podoabă capilară. Nu pe toată suprafața, ci doar pentru câteva șuvițe care să fie simbolul unui nou început acum că l-a părăsit pe Viorel și își caută iubit.

Femeie de afaceri de Blăgești

Și dacă tot i-a ieșit atât de bine, Vulpița se gândește serios să-și deschidă propria afacere, chiar în Blăgeștiul natal. Ambițioasă cum o știm, tânăra își dorește să devină o femeie de afaceri de succes și să ofere satului în care a crescut un aer de Capitală.

ADVERTISEMENT

Până atunci, însă, și-a făcut propriul canal de Youtube și s-a filmat vorbind cu… o muscă. Cei care au urmărit videoclipul publicat recent aveau să afle că aceasta este chiar „muscoiul Viorel” și a venit să o viziteze pentru a o implora să nu se despartă.

Ia uitați, muscoiul Viorel. Vulpoiul muscoi! Da, el e, e foarte drăguț muscoiul. Ascultă! Ia uitați cât este de frumos și mic. S-a transformat, dragii mei. Vulpoi, iaaaa, e mic și frumos. Zici că e dulceață. Este o dulceață, vai. Madagascar, ești veninos, muscoi.

ADVERTISEMENT

Dar unde îți sunt muștele, muscoiule? E mic rău, s-a transformat, doamnelor și domnilor. Este pe geam, ne urmărește. Fuge…e simpatic, un muscoi simpatic. Ia să-l dăm un pic cu degetul.

S-a urcat în palmă la mine. Muscoiuuuul, domnule muscoi. E aici, bzzzz, bzzzzz. Gata, paaaa, v-am salutat, v-am pupat”, spunea Vulpița, fără niciun pic de sens, în cel mai recent vlog al său.

ADVERTISEMENT