Life

Vulpița și Viorel au dat lovitura. Nu se așteptau să aibă un asemenea succes

07.12.2020 | 19:24
Vulpita si Viorel au dat lovitura Nu se asteptau sa aiba un asemenea succes
Soții Stegaru revin în forță. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Vă era dor de Vulpița și Viorel? Dacă da, cu siguranță vă veți bucura să aflați că aceștia au revenit în forță după plecarea de la Acces Direct. Și nu oricum, ci printr-o nouă melodie, în colaborare cu nimeni alta decât nașa lor, Liliana Moise.

Deși în curând va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său, Veronica Stegaru nu renunță la visul de a deveni o adevărată divă a showbizului românesc, așa că a filmat videoclipul cu burtica de graviduță la vedere, fără să-i pese că își poate pune sănătatea în pericol.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar cântecul a fost înregistrat cu puțin timp înainte ca tânăra din Blăgești să plece din București și aștepta cuminte momentul potrivit să fie lansată. Chiar dacă Viorel este de data aceasta în prim-plan, nu se pune problema ca Veronica să își invidieze partenerul de viață.

Vulpița și Viorel sunt din nou pe cai mari. Au lansat o melodie alături de nașa Liliana Moise

Chiar dacă e melodia soțului meu, o să fie pe locul unu. Sper să rupă!”, a spus tânăra din Blăgești. Dacă „rupe” sau nu, vă lăsăm pe voi să decideți, după ce dați play videoclipului de mai jos.

ADVERTISEMENT

Este foarte ușor să lucrez cu Viorel. Iar cu Veronica este prima colaborare, dar cred că va merge bine. Eu și soțul meu vom fi nașii copilului lor”, a dezvăluit și Liliana Moise.

Ce nume va purta viitorul bebeluș al cuplului?

În altă ordine de idei, Vulpița a pus capăt tuturor speculațiilor în legătură cu un posibil avort. Nu numai că e hotărâtă să aducă pe lume cel de-al doilea copil, dar a și căzut de acord împreună cu Viorel asupra numelui pe care acesta îl va purta.

ADVERTISEMENT

Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina.

Este însărcinată două luni jumate. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască.

ADVERTISEMENT

Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacăva fi băiat îl va chema Radu, iar dacă va fi fetiță va purta două nume, Doința și Mirela”, a spus Viorel.

ADVERTISEMENT