Life

Vulpița și Viorel de la Acces Direct, puși la zid de vecini: “Li s-au urcat la cap impresiile de București”

Vulpița și Viorel de la Acces Direct se confruntă cu noi probleme după ce au decis să se întoarcă la Blăgești.
15.07.2021 | 15:54
Vulpita si Viorel de la Acces Direct pusi la zid de vecini Li sau urcat la cap impresiile de Bucuresti
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel de la Acces Direct au dus-o bine financiar cât timp au stat în București și au apărut la televizor. După ce au decis să se întoarcă la Blăgești au început să aibă probleme.

Situația a ajuns critică după ce Vulpița a devenit mamă pentru a doua oară. Vecinii spun că au ajuns în această situație pentru că nu vor să muncească.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel de la Acces Direct puși la zid de vecini: “Li s-au urcat la cap impresiile de București”

Luni de zile, Vulpița și soțul ei au apărut zilnic la televizor unde și-au expus viața intimă. Telenovela s-a încheiat însă și aceștia au revenit acasă unde întâmpină tot felul de probleme.

Nu era suficient că erau arătați cu degetul de mai toți vecinii. Acum se pare au și probleme financiare. Cunoscuții spun că au ajuns în această situație pentru că nu doresc să muncească. Deși lui Viorel i s-a oferit un loc de muncă acesta a refuzat să lucreze.

ADVERTISEMENT

“Ea  a mai lucrat pe la o firmă de curățenie, iar el, cu ziua, pe unde a apucat.(…) Un vecin i-a spus să vină la el, să-l mai ajute în curte, cu un solar, cu o construcție, ceva. Îi oferea 150 lei pe zi și două mese calde.

Nu a vrut. Lenea e mare.

Cred că li s-au urcat la cap impresiile de București, dar au uitat că aici, dacă nu muncești, mori de foame”, a spus o vecină pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Înainte de a naște, Veronica a anunțat că lucrează de acasă pentru o firmă de haine.

Vulpița și Viorel au devenit părinți pentru a doua oară

Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Vulpița a născut la sfârșitul lunii mai un băiețel. Acum aceștia se pregătesc pentru botez, iar fata își ține prietenii virtuali la curent cu toate amănuntele.

Tânăra a postat mai multe fotografii în care le arată fanilor ultimele pregătiri pentru marele eveniment care va avea loc foarte curând.

ADVERTISEMENT

“Ce faceți? Eu sunt bine și micuțul Daniel. Ne pregătim de botez. La noi plouă tare. Vă pupiii”, a scris soția lui Viorel pe Facebook,

ADVERTISEMENT
Tags: