Life

Vulpița și Viorel, două personaje produse 100% de Antena 1. Cum se regizează fiecare apariție a celor doi

04.06.2020 | 10:48
Vulpita si Viorel doua personaje produse 100 de Antena 1 Cum se regizeaza fiecare aparitie a celor doi
Vulpița și Viorel, două personaje produse 100% de Antena 1. Cum se regizează fiecare apariție a celor doi Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru sunt două personaje nelipsite de la Antena 1. Nu este zi fără ei la Acces Direct, de mai bine de patru luni. Cei doi țin telespectatorii în fața televizoarelor cu replici și povești regizate.

Vulpița și Viorel, povești și replici regizate

În urmă cu patru luni, Vulpița și Viorel au venit în București să își spună povestea și să găsească o rezolvare a problemelor familiale cu care se confruntau. Așa au apărut la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

De atunci, cei doi au reușit să țină telespectatorii cu sufletul la gură, în fața televizoarelor, cu alte și alte povești care au trezit interesul și care le-au adus celor doi notoritatea de care se bucură acum.

Pentu că da, Vulpița și Viorel au fani în toată țara, chiar dacă pare greu de crezut. Oamenii sunt interesați de tot ceea ce fac, de activitățile pe care le au și tot ce este nou în viața lor. Dovada o reprezintă miile de like-uri pe care le primesc de la urmăritorii de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Învață textele ca pe poezie

Totuși, cum au ajuns aici doi oameni simpli, de la țară, fără prea multă școală. Ei bine, s-a elucidat misterul.

Toate replicile celor doi, cât și poveștile pe care le-au prezentat în fața oamenilor sunt regizate, iar dovada stă în filmarea de pe TikTok, în care Vulpița este învățată de Mara Bănică ce să spună.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel s-au jucat … de-a școala! Cei doi sunt elevii, iar Mara Bănică, profesoara. La un moment dat, se vede cum Vulpița își uită textul, iar Mara îi soptește ce trebuie să spună.

Tot scenariul s-a desfășurat în limba franceză, destul de greu pentru Viorel care, în loc să spun mademoiselle, s-a rezumat la “manzuel”!

ADVERTISEMENT