Life

Vulpița și Viorel, dramă cumplită de Crăciun. Ce le lipsește soților din Blăgești

24.12.2020 | 19:06
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel se pregătesc să petreacă sărbătorile împreună, însă au parte de o dramă cumplită de Crăciun, care nu va fi obișnuit pentru ei. Soții din Blăgești au făcut toate pregătirile, însă nu sunt pe deplin fericiți. 

Sărbătorile sunt diferite pentru soții Stegaru, mai ales că au parte de conflicte cu întreaga familie. Aceștia s-au mutat din Blăgești în noua casă de la Buzău, însă nu în formulă completă.

ADVERTISEMENT

Veronica și Viorel Stegaru au venit la „Acces Direct” și au mărturisit că un singur lucru le lipsește de Crăciun, și anume prezența fetiței lor, care a rămas la fostul lor sat de reședință.

Vulpița și Viorel, dramă cumplită de Crăciun. Ce le lipsește soților din Blăgești

După un an plin de noi provocări și experiențe, Vulpița și Viorel își petrec Crăciunul împreună în noua lor casă din Buzău. Din păcate, nu pot sărbători în formulă completă, pentru că fetița lor a rămas la Blăgești împreună cu mama lui Viorel.

ADVERTISEMENT

Fetița le lipsește foarte mult, mai ales acum, când ar fi trebuit să petreacă sărbătorile ca o adevărată familie, mai ales că s-au mutat în casă nouă.

„Ne simțim, deocamdată, bine, mai ales că așteptăm să vină și al doilea copilaș, dar un singur lucru lipsește. Fetița. E la Blăgești”, a spus Viorel Stegaru în emisiunea Mirelei Vaida.

ADVERTISEMENT

Soții Stegaru încearcă să se simtă bine și să treacă peste această lipsă. Vulpița a gătit diverse preparate de Crăciun, cu care s-a lăudat și în cadrul emisiunii de la Antena 1, fiind mândră de reușita ei.

„Au venit și la noi colindătorii. Le-am dat colăcei, mere. A venit și o vecină, a venit cu plăcinte, ne-a colindat. Am pregătiti cozonac, avem de toate, și sarmale, friptură”, a spus Vulpița.

ADVERTISEMENT

Viorel s-a costumat în Moș Crăciun

Zilele trecute, Viorel a îmbrăcat ostumul lui Moș Crăciun, iar fotografia a ajuns pe contul de Intagram al fiecăruia dintre soți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial)

Postarea a strâns peste 100 de comentarii, iar unele dintre ele sunt destul de acide, din cauza faptului că soții Stegaru nu au luat-o cu ei și pe fiica lor.

„De Crăciun nu mergi la fiica ta?! Ce fel de mamă ești tu…poți dormi noaptea…eu aș muri de dorul copilului meu. Nu ai suflet îmi pare rău că spun asta…Dar nu ești o mamă adevarată.. vai de tine și de vulpoiul tau , că nu-l duce scăfârlia”, „Doi papagali”, „Fata ta are ce mânca?”, „Poți fi fericită de Crăciun fără fetița ta?”, „Candidezi la cel mai idiot Moș Crăciun, ai luat și varza cu tine”, sunt doar câteva dintre comentariile acuzatoare.

Vulpița și Viorel așteaptă să se nască cel de-al doilea copil și speră ca situația familială să fie una mai bună în viitorul apropiat. Internauții i-au acuzat în repetate rânduri din cauza faptului că nu au grijă de fetița lor, care se află acum în grijă la soacra Vulpiței.

ADVERTISEMENT