Life

Vulpița și Viorel, îmbătați de Emily Burghelea și prietenul ei? Detalii expozive ies la iveală

17.06.2020 | 09:48
Vulpita si Viorel imbatati de Emily Burghelea si prietenul ei Detalii expozive ies la iveala
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel sunt pe buzele tuturor, în special de când Emily Burghelea, fosta asistentă Acces Direct, a dezvăluit, în direct, că cei doi au un comportament violent.

Mai exact, fosta ”Bravo, ai stil”, a declarat că Vulpița încasează bătăi crunte de la Viorel, iar cei de la Antenă închid ochii.

ADVERTISEMENT

Acum, noi detalii ies la iveală, anume că blonda i-ar fi îmbătat pe Vulpița și Viorel la ea acasă.

Vulpița și Viorel, îmbătați de Emily Burghelea?

Emily Burghelea a început să plângă în direct la TV, apoi și-a dat demisia de la Acces Direct.

Vedeta TV a explicat într-un video într-un vlog cum a renunțat la postul de asistentă din cauza ororilor la care este supusă Vulpița în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea susține că Viorel o maltratează zilnic și îi aplică multe corecții soției sale, Veronica, iar cei de la Acces Direct nu se bagă în certurile lor.

Vulpița, Viorel Stegaru, regie, texte, poveste, Antena 1
Vulpița și Viorel, două personaje produse 100% de Antena 1. Cum se regizează fiecare apariție a celor doi
Sursa foto: captură Antena 1

Ea a mărturisit că nu mai poate fi martoră la astfel de evenimente. Cu toate astea, după tot ce s-a întâmplat, anumite surse au mărturisit pentru CANCAN că, de fapt, blonda i-a luat acasă, într-un weekend, pe Vulpița și Viorel, le-ar fi dat să consume alcool, după care i-a îmbătat.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a avut loc chiar în apartamentul tinerei asistente, unde locuiește cu iubitul ei.

După ce au fost amețiți de licoarea lui Bachus, Emily i-a filmat pe cei doi în tot felul de ipostaze, după ce i-a făcut să consume alcool.

Emily Burghelea, dată afară?

Toate evenimentele petrecute sunt cu semnul întrebării, mai ales că apar la iveală mai multe variante ale ”adevărului”.

ADVERTISEMENT

După ce a anunțat abuzurile lui Viorel asupra Vulpiței, dar și faptul că a demisionat. Au apărut zvonuri că, de fapt, Emily Burghelea a fost dată afară pentru că i-a îmbătat pe cei doi protagoniști al reality show-ului de la ”Acces Direct”.

Șefii nu au văzut cu ochi buni întâmplarea și i-ar fi spus asistentei TV să își găsească alt loc de muncă. Supărată, Emily a reacționat și a provocat scandalul mediatizat mult de la neașteptata ei demisie în direct.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” a făcut și ea declarații pe marginea subictului. Mirela Vaida întărește zvonurile cum că fosta ”Bravo, ai stil” ar fi fost dată afară de șefii de la Antenă.

Veți afla mâine adevăratul motiv pentru care Emily a fost dată afară!!”, le-a transmis Mirela Vaida celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

 

ADVERTISEMENT