ADVERTISEMENT
Life

Vulpița și Viorel, în panică uriașă. Au dat năvală prin tot Blăgeștiul după pățania prin care au trecut

Autor: Dan Suta | 17.11.2020 | 18:55
Vulpița și Viorel, în panică uriașă. Au dat năvală prin tot Blăgeștiul după pățania prin care au trecut
Vulpița și Viorel, panicați din cauza păsărilor de curte. Foto: captură Antena 1

Vulpița și Viorel par pândiți numai de ghinioane în ultima perioadă. Cuplul care a devenit cunoscut în urma participării în emisiunea de la Acces direct trăiește acum cu spaimă după întâmplarea de care a avut parte recent.

ADVERTISEMENT

Porumbeii din Blăgești ar fi fost prădați de hoți recent, cel puțin asta susține Veronica după ce le-au dispărut din coteț cocoșul și găina.

Cei doi s-au dus prin sat ca să afle ce s-a întâmplat și au apelat la bunăvoința vecinilor, în speranța că își vor putea recupera păsările de curte.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel au crezut că au fost prădați de hoți

„Le-ai lăsat cu ușa deschisă? Unde-s găinile? Nu cumva a venit o vulpe cu două picioare și le-a luat?”, a fost reproșul pe care i l-a adus Viorel soției sale, Veronica Stegaru.

După ce au colindat pe la porțile satului, cei doi au aflat în cele din urmă unde le sunt păsările și au fost dojeniți de o vecină ca să fie mai responsabili, căci a crește animale la țară nu e atât de ușor pe cum pare.

ADVERTISEMENT

„Îi trebuie un partener, un cocoș. Să îl luăm de la o vecină. Găina se plictisește singură. Tu, pentru că ești bărbat, vorbești cu cocoșul”, a spus Veronica la Acces direct.

Veronica Stegaru, însărcinată din nou

Ajunși în fața casei vecinei lor, cei doi s-au tot târguit cine să o strige pentru a-i ajuta: „Haide, măi, strigă tu. Tu te bazezi numai pe mine? Ia mai descurcă-te și tu. Eu mă înțeleg doar cu găinile”.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta mult contestată a Antenei 1 a decis să își vadă de viața de familie, mai ales de când a aflat că va deveni din nou mamă. Cei doi soți au împreună o fetiță pe nume Maria, iar peste câteva luni vor deveni părinți pentru a doua oară.

Veronica este foarte fericită și abia așteaptă să nască și se pare că noul copil al cuplului va consolida și mai mult relația lor destul de zbuciumată.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!