Life

Vulpița și Viorel, într-un nou scandal imens. Cine ar fi, de fapt, tatăl copilului

06.11.2020 | 12:20
Vulpita si Viorel intrun nou scandal imens Cine ar fi de fapt tatal copilului
ADVERTISEMENT

După ce au revenit la “Acces Direct” la începutul săptămânii, soții din Blăgești au parte de un nou scandal. Vulpița este însărcinată cu cel de-al doilea copil, însă vecinii afirmă că nu Viorel este tatăl. 

Cel care se declară tatăl copilului nenăscut al Veronicăi Vulpița este vecinul celor doi soți, Costel, care ar fi întreținut relații intime cu tânăra în urmă cu câteva luni, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este convins că el este tatăl copilului și chiar ar fi dispus să demonstreze acest lucru cu ajutorul unui test de paternitate.

Vulpița și Viorel, implicați într-un nou scandal

Se pare că soții Stegaru nu și-au găsit liniștea nici acum, după ce au petrecut aproape două luni în satul lor natal. Au revenit la emisiunea de pe Antena 1 la începutul săptămânii și deja au un nou scandal cu unul dintre vecini.

ADVERTISEMENT

Vulpița este acuzată că ar fi conceput cu un alt bărbat copilul pe care îl poartă acum în pântece. Costel, vecinul lor din Blăgești, afirmă că tânăra a întreținut relații intime cu el în urmă cu câteva luni. De aceea, bărbatul a fost destul de clar atunci când a declarat că el este tatăl copilului.

“A stat o săptămână acasă la mine la deal. Eu am mușcat-o de gât. Ea mă iubește”, a mărturisit Costel pentru “Acces Direct”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Cătălina, partenera de viață a lui Costel a declarat că vrea să crească copilul alături de el, chiar dacă nu este și al ei. Femeia s-a dat drept o prietenă apropiată de-a Veronicăi și acum își dorește să-i crească copilul.

Vulpița, scandal cu soacra

Vulpița și Viorel și-au lăsat fetița în satul natal pentru a reveni la București, cel puțin pentru o perioadă. Soții Stegaru au fost amenințați cu Protecția Copilului chiar de doamna Ilinca, mama lui Viorel.

ADVERTISEMENT

Femeia a susținut că părinții nu se ocupă mai deloc de fetiță și că ar trebui să revină acasă pentru că ea nu se descurcă singură. În plus, doamna Ilinca și-a acuzat nora și fiul că nu au ce căuta pe micile ecrane neavând studii sau cunoștințe în domeniul TV.

“Sună la protecția copilul, că fără Protecția Copilului eu nu îți dau fata. Să meargă să-și crească copilul în bătătură. Mergeți acasă la copilă că fac panaramă de mă știe și Italia. Mergeți amândoi acasă”, i-a acuzat aceasta.

Doamna Ilinca i-a acuzat de mai multe lucruri în cadrul emisiunii moderate de Mirela Vaida. De exemplu, femeia afirmă că au fugit pe ascuns de acasă pentru a merge la București. Mai mult, aceasta susține că și-a luat bătaie chiar de la fiul ei, Viorel.

Soții Stegaru au petrecut aproape nouă luni la Antena 1 și au decis să se întoarcă la origini în urmă cu două luni. Publicul s-a împărțit în două tabere atunci când au început să primească mai multă atenție. Astfel, unii se bucurau de emisiune, alții i-au criticat dur.

 

 

ADVERTISEMENT