Life

Vulpița și Viorel, o nouă veste mare după ce s-au mutat în casă nouă. Ce se va întâmpla în curând

12.11.2020 | 08:30
Vulpita si Viorel o noua veste mare dupa ce sau mutat in casa noua Ce se va intampla in curand
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel s-au mutat în casă nouă mulțumită unui telespectator din județul Buzău, iar acum soții Stegaru se pregătesc de sărbătoare. Cei doi doresc să inaugureze locuința, dar și să facă o petrecere pentru ziua de naștere a femeii care va fi în curând. 

Mai exact, femeia din județul Vaslui vrea să se cinstească duminică, pe 15 noiembrie, motiv pentru care acum caută să-și cunoască vecinii. Până la petrecerea de la finalul săptămânii vedetele Acces Direct trebuie să se ocupe și de treburile gospodărești, mai ales că stau la țară.

ADVERTISEMENT

Entuziasmați de noua locuință cei doi soți ar vrea ca echipa de la Antena 1 să fie prezentă la bairamul pe care doresc să-l organizeze. Viorel Stegaru le-a cerut tuturor să lase pandemia deoparte, să se urce în mașini și să vină la petrecerea Vulpiței.

Vulpița și Viorel, petrecere în noua casă. Ce sărbătoresc soții Stegaru

„Dăm petrecere. E ziua Veronicăi. Rog toți colegii din redacție, duminică să vină la noi. Să vă urcați în mașină și să veniți pe la noi. Lăsați pandemia”, a spus Viorel în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, informează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Vulpița se declară fericită și împlinită de când a primit locuința de la bărbatul inimos din județul Buzău, mărturisind totodată că nu are pretenții de cadouri mari pentru ziua sa de naștere.

În cele din urmă Viorel Stegaru a fost de acord că nu este un moment bun pentru o petrecere cu mulți invitați, însă ar conta pentru el dacă ar avea cei mai buni prieteni aproape, referindu-se aici la unele persoane din echipa Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Soții din Blăgești au fost primiți cu brațele deschise de vecinii din satul buzoian, urmând ca și primarul să vină să-i cunoască în perioada următoare.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1, este de părere că edilul din județul Buzău îl poate ajuta pe Viorel să-și găsească un loc de muncă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, moderatoarea Acces Direct i-a sfătuit pe cei doi soți din județul Vaslui să aibă grijă de noua casă, dar și să-și ia fetița de la socrii pentru o înscrie la grădiniță. Mirela Vaida i-a îndemnat să-și facă o viză de flotant pentru a fi totul în regulă.

ADVERTISEMENT