Life

Vulpița și Viorel, prima oară la mare. Cum au reacționat soții din Blăgești. Foto și Video

08.06.2020 | 21:30
Vulpita si Viorel prima oara la mare Cum au reactionat sotii din Blagesti Foto si Video
ADVERTISEMENT

Veronica și Viorel Stegaru și-au mai îndeplinit un vis. Cei doi soți din Blăgești, județul Vaslui, au ajuns pentru prima oară la Constanța, unde s-au distrat de minune și s-au declarat entuziasmați de peisaj, bărbatul făcând o mărturisire de-a dreptul uimitoare.

Soții Stegaru au văzut pentru prima oară marea. Cum au reacționat

Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru, au ajuns în atenția publică în urmă cu câteva luni după ce au apărut la Acces Direct. După o serie de certuri și scandaluri, situația dintre cei doi parteneri de viață pare că s-a mai calmat, plecând dis-de-dimineață într-o mică excursie la mare.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea cu valurile de la țărmul Mării Negre a fost una impresionantă pentru familia din județul Vaslui care a văzut luni, 8 iunie, pentru prima oară marea. Veronica Stegaru a fost la început temătoare, dar în cele din urmă a mărturisit că-i place ce vede și chiar s-ar muta la Constanța.

„Nu am fost niciodată și acum sunt chiar curioasă să văd ce și cum. Aș rămâne aici. Foarte drăguț, wow! E super! E cam mare și și vine la margine apa. Așa de mare e? Îmi place”, a mărturisit femeia pentru emisiunea de la Antena 1 care a făcut-o celebră, informează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Veronica și Viorel Stegaru, prima oară la mare
Vulpița și Viorel, prima oară la mare. Cum a reacționat femeia din Blăgești. Sursa foto: a1.ro

Viorel, soțul Vulpiței, pregătit să devină din nou tată

Dacă Veronica s-a dovedit la început temătoare și nesigură, nu același lucru se poate spune despre soțul ei. Bărbatul și-a făcut curaj, s-a descălțat și a intrat în apă chiar dacă aceasta era cam rece, însă nu asta a fost marea surpriză, ci dezvăluirea pe care avea să o facă.

Viorel Stegaru a mărturisit că este pregătit să devină tată pentru a doua oară, cuplul din județul Vaslui având o fetiță care a rămas în grija bunicilor. „Să mai urmeze un bebe”, a spus Viorel, conform sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT

Soții s-au distrat pe cinste, au dansat și s-au entuziasmat precum niște copii mici. La finalul zilei Vulpița și Viorel s-au delectat cu o cină romantică la un restaurant de lux aflat în portul Constanța. Patronul le-a pregătit o surpriză, având pe masă preparate din fructe de mare.

Vulpița s-a îmbrăcat elegant, purtând o rochie albă vaporoasă și sandale cu toc. Tânăra s-a declarat încântată de ceea ce vede, însă a mărturisit că masa pe care a luat-o cu soțul ei este una între prieteni.

ADVERTISEMENT

Și ca ziua să se încheie într-o notă de 10 pentru soții din Vaslui, aceștia au fost repede remarcați de oamenii de pe stradă. Lumea s-a oprit pentru a se fotografia cu cei doi care s-au simțit ca niște vedete de la Hollywood.

 

ADVERTISEMENT