ADVERTISEMENT
Life

Vulpița și Viorel, reuniune cu fiica lor, de Crăciun. Cât de mare a crescut fetița

Autor: Cerasela Stafie | 28.12.2020 | 11:07
Vulpița și Viorel, reuniune cu fiica lor, de Crăciun. Cât de mare a crescut fetița
Vulpița se pregătește să nască. Ce schimbare majoră a făcut soția lui Viorel Stegaru Sursa foto: Instagram

Vulpița și Viorel au avut parte de un cadou magic de sărbători și au reușit să se reunească cu fetița lor, Maria. Copila a crescut vizibil de la ultima sa apariție în văzul lumii.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, soții Stegaru povesteau că au tot ce le trebuie de Crăciun, dar simt lipsa micuței lor. După mutarea acestora din Blăgești, fata a rămas în satul respectiv, în grija bunicii paterne.

Este un subiect care i-a adus multe bătăi de cap cuplului devenit faimos în platourile emisiunii „Acces Direct”. Cei ce le urmăresc activitatea în mediul online le-au reproșat de multe ori că și-au abandonat copilul.

Vulpița și Viorel, reuniune cu fiica lor, de Crăciun. Cât de mare a crescut fetița

Ambii parteneri de viață au distribuit pe Instagram o fotografie în care apar alături de micuța lor. Chipul fetiței a fost acoperit cu un emoticon în formă de îngeraș, cei doi nedorind ca lumea să îi vadă fața copilei.

ADVERTISEMENT
Vulpița, Viorel și fiica lor
Vulpița, Viorel și fiica lor
Sursa foto: Instagram

Chiar dacă nu se poate vedea cum arată cea mică, putem observa că aceasta a crescut destul de mult în comparație cu ultima dată când soții Stegaru au apărut alături de ea.

A fost o zi minunată pentru ei, revederea cu fiica lor fiind un cadou frumos primit de Vulpița și Viorel cu ocazia Crăciunului. Zilele trecute ei au povestit că au tot ce le trebuie, dar simt lipsa copilului, chiar dacă femeia așteaptă un altul.

„Au venit și la noi colindătorii. Le-am dat colăcei, mere. A venit și o vecină, a venit cu plăcinte, ne-a colindat. Am pregătiti cozonac, avem de toate, și sarmale, friptură”, a spus Veronica la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Completările le-a făcut soțul ei: „Ne simțim, deocamdată, bine, mai ales că așteptăm să vină și al doilea copilaș, dar un singur lucru lipsește. Fetița. E la Blăgești”.

Imaginea distribuită nu le-a adus mulțumirea celor ce le urmăresc activitatea, care erau foarte revoltați de abandonul copilei. Oamenii s-au declarat indignați, de data aceasta, de acoperirea chipului micuței. Curioși cum arată Maria, internauții le-au adus un val de reproșuri părinților, pentru că li se ascunde acest lucru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!