Life

Vulpița și Viorel se mută în casă nouă. Cine le-a oferit cel mai surprinzător cadou

10.11.2020 | 21:40
Vulpita si Viorel se muta in casa noua Cine lea oferit cel mai surprinzator cadou
Vulpița și Viorel se mută în casă nouă. Cine le-a oferit cel mai surprinzător cadou. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Veronica și Viorel Stegaru se mută în casă nouă la Buzău, după ce un telespectator cu inimă mare a sărit în ajutorul celor doi tineri și le-a făcut un cadou total neașteptat.

Vulpița și Viorel s-au întors de ceva timp în București, însă nu au reușit să își găsească o locuință sau un loc de muncă, motiv pentru care un telespectator a dorit să le facă un cadou fără precedent.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut în direct chiar de prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida. La aflarea veștii, cei doi soți nici nu au stat pe gânduri și au acceptat foarte încântați propunerea făcută de salvatorul lor.

Vulpița și Viorel se mută în casă nouă. Cine le-a oferit cel mai surprinzător cadou

După cearta cu tatăl tinerei, Veronica și Viorel au primit o veste neprevăzută din partea Mirelei Vaida. Se pare că un telespectator din Buzău, care nu dorește să se afle în lumina reflectoarelor, le-a oferit celor doi soți un acoperiș deasupra capului. Bărbatul a mărturisit că este dispus să îi primească oricând pe Veronica și Viorel în casa lui.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea show-ului TV difuzat pe Antena 1 le-a transmis vestea celor doi parteneri din comuna Blăgești, după ce redacția emisiunii a primit mesajul de la proprietarul din Buzău.

”Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo. E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”, a spus Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

La auzul veștii, Veronica s-a emoționat foarte tare, aflându-se pe punctul de a izbucni în plâns. Mai mult, tânăra nici nu a mai stat pe gânduri și a acceptat încântată propunerea telespectatorului binevoitor din Buzău.

”Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a spus Veronica Stegaru în direct.

ADVERTISEMENT