Life
notix pixel id

Vulpița și Viorel și-au surprins fanii. Ce cadouri vor să le ofere de Crăciun

22.12.2020 | 08:16
Vulpița și Viorel și-au surprins fanii. Ce cadouri vor să le ofere de Crăciun
Câți bani câștigă Viorel Stegaru în fiecare lună. Pe ce a cheltuit soțul Vulpiței primul salariu.Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru și-au surprins fanii de pe rețelele de socializare cu un giveaway, așa cum fac multe dintre vedetele din showbiz-ul autohton. Cei doi soți din județul Vaslui au de oferi cadouri personalizate pentru un internaut norocos. 

Fosta invitată permanentă a emisiunii Acces Direct de la Antena 1 nu vrea să dispară din lumina reflectoarelor, motiv pentru care încearcă cu orice preț să fie în continuare în centrul atenției. De data aceasta a pus la cale un concurs în mediul online.

Condițiile de participare sunt unele simple, la fel și premiul pus la bătaie. Mai exact, fanii Vulpiței și ai lui Viorel Stegaru au șansa să intre în posesia a două tricouri personalizate, o cană și o sacoșă. Toate fac trimite la serialul în care au fost în prim-plan mai bine de 8 luni.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel, cadou inedit pentru fani. Ce vor soții Stegaru să le ofere

Toți cei interesați de concursul organizat de Veronica Stegaru trebuie să urmărească contul acesteia, pe al soțului, dar și pe al celor doi reporteri de la Acces Direct, Doina Stina și Radu Rotaru. Aceștia din urmă se pare că au devenit buni prieteni cu soții din Blăgești, județul Vaslui.

În plus, participanții la giveaway-ul organizat de fostele vedete ale prezentatoarei Mirela Vaida mai trebuie să dea like ultimelor 3 postări de la fiecare cont menționat anterior. Totodată, concursul mai cere un comentariu la postare prin etichetarea a doi prieteni.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial)

„Giveaway special de Crăciun pentru toți fanii serialului Vulpița și Viorel. Câștigă produsele din imagine: Tricou, șorț, sacoșă și cană”, se arată în postarea Vulpiței de pe Instagram.

Concursul a strâns până la ora actuală peste 2.900 de participanți, marea extragerea urmând a fi organizată chiar în ajun de Crăciun. Soții Stegaru mai anunță cu această ocazie că premiul va fi înmânat personal, în cazul în care norocosul este din București.

ADVERTISEMENT

„Câștigătorul va fi anunțat pe 24 decembrie. Premiul va fi înmânat personal de către noi, dacă cel care îl câștigă este din București. În cazul în care câștigătorul se află în afara Bucureștiului, premiul va fi trimis prin curier. Mult succes!”, se mai arată legat de concursul de pe Instagram.

Așadar, surprizele sunt mari din partea Vulpiței, care este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, în ciuda faptului că este însărcinată pentru a doua oară. Tânăra urmează să aducă pe lume un băiat, având deja o fetiță în vârstă de 3 ani care a rămas în grija socrilor din Vaslui.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri