Life

Vulpița și Viorel Stegaru, de negăsit. Nu se mai știe nimic despre soții din Vaslui 

16.01.2021 | 18:36
Vulpita si Viorel Stegaru de negasit Nu se mai stie nimic despre sotii din Vaslui
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru sunt de negăsit după ce o perioadă bună de timp s-au bucurat de celebritate în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1. Soții din județul Vaslui nu au mai apărut deloc în show-ul Mirelei Vaida. 

Cei doi au dispărut și de pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiau să mai posteze imagini sau filmări din viața lor. Ultima activitate din mediul online a fost pe 31 decembrie 2020, de Revelion, iar de atunci nu se mai știe nimic despre ei.

ADVERTISEMENT

Fanii și-au pus tot felul de întrebări legat de dispariția neașteptată a Vulpiței, mai ales că femeia este însărcinată pentru a doua oară. Veronica Stegaru urmează să aducă pe lume un băiat, acasă la socrii săi având o fiică în vârstă de aproape 4 ani.

Vulpița și Viorel Stegaru au dispărut. Fanii sunt îngrijorați pentru ei

Singura explicație referitoare la lipsa de activitate de pe rețelele de socializare ar fi că nu mai au acces la conturi. Au existat mereu zvonuri că paginile lor sunt administrate de persoane din echipa show-ului „Acces Direct”, iar acum s-ar putea confirma asta.

ADVERTISEMENT

O altă justificare pentru care au dispărut fără urmă ar fi sarcina Vulpiței, care a evoluat în ultima vreme. Totodată, cei doi soți originari din județul Vaslui ar putea lipsi și din alte motive, dar astea numai ei le știu.

Vulpița și Viorel Stegaru s-au bucurat de celebritate mai bine de 8 luni, dar au renunțat la Capitală pentru a se întoarce în satul natal. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și au fost nevoiți să se întoarcă, lăsându-și copilul în grija socrilor.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii nu i-au mai primit cu brațele deschise și chiar ajunseseră să se sature de ei, dovadă că au încercat să „resusciteze” situația în favoarea lor. Nici asta nu a mers, Mirela Vaida declarând la un moment dat că a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a le fi bine celor doi.

„Nu meritați nimic. Dacă ați stat un an la televizor și nu v-ați dat seama că vi s-au oferit niște șanse enorme, să faceți școală, să vă luați permis auto, să câștigați niște bani, etc.

ADVERTISEMENT

Ați dat cu piciorul, asta înseamnă că sunteți… fără cuvinte”, le-a spus prezentatoarea în emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT