Life

Vulpița și Viorel Stegaru, în culmea fericirii. Soții au aflat sexul bebelușului

01.12.2020 | 09:05
Vulpita si Viorel Stegaru in culmea fericirii Sotii au aflat sexul bebelusului
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară, în urmă cu foarte puțin timp dezvăluind și sexul bebelușului care urmează să vină pe lume în primăvara lui 2021. 

Vedeta emisiunii „Acces Direct” a publicat imagini direct din cabinetul medicului ginecolog, bărbatul din județul Vaslui fiind convins că va avea încă o fetiță. Speranțele sale au fost spulberate în momentul ecografiei când medicul a văzut clar că ce vor avea cei doi soți.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru s-a fotografiat cu burtica de gravidă la vedere, în dreptul imaginii postând și trei inimioare dintre care una de culoare albastră. „Vom avea un băiețel”, este mesajul scurt și la obiect transmis de Vulpița pe contul de Instagram.

Vulpița a dezvăluit sexul copilului. Ce vor avea soții din Blăgești

Veronica Stegaru a început deja să ia în greutate, burtica de femeie însărcinată fiind din ce în ce mai avansată. Femeia din satul Blăgești, județul Vaslui, nu-și mai încape în piele de bucurie de când a aflat că va deveni din nou mamă, în ciuda faptului că a fost aspru criticată.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost pusă la zid de părinții soțului ei, care au acuzat-o în repetate rânduri că bebelușul care crește în pântecele sale nu este al lui Viorel. Socrii săi susțin că Vulpița a avut o aventură cu un vecin, acela fiind tatăl copilului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial)

Cu toate acestea femeia este dispusă să meargă până la capăt, Viorel fiind de partea ei, motiv pentru care au plecat din satul natal. În prezent, cei doi locuiesc undeva la țară în județul Buzău, acolo unde vor să construiască un viitor frumos pentru fiul lor.

ADVERTISEMENT

Vulpița nu a uitat nici de fiica sa, care a rămas în grija părinților lui Viorel, vedeta Acces Direct mărturisind la un moment dat că vrea să o ia și pe Maria în noua casă din Buzău.

Din păcate, tânăra este criticată dur de fanii de pe rețelele de socializare în legătură cu sarcina, oamenii vorbind inclusiv de abandon legat de fetița sa, care de luni bune a rămas în grija bunicilor.

ADVERTISEMENT

„Băiețel sau sursă de alocație e tot aia”, „Vai de soarta lui…”, „E făcut pentru alocație, lor nu le place munca?”, „Serios ?? Mai ai și o fetiță pe care nu o crești tu”, „Îl crește Antena! I-a luat de suflet”, sunt câteva dintre mesajele dure venite din partea internauților.

ADVERTISEMENT