Life

Vulpița și Viorel, surpriză uriașă pentru fani. Ce vor face în Ajunul Crăciunului

23.12.2020 | 17:59
Vulpita si Viorel surpriza uriasa pentru fani Ce vor face in Ajunul Craciunului
Câți bani câștigă Viorel Stegaru în fiecare lună. Pe ce a cheltuit soțul Vulpiței primul salariu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel le-au pregătit surprize de proporții fanilor pentru Ajunul Crăciunului. Celebrul cuplu o să revină pe micile erane. Soții Stegaru și-au anunțat prezența în platourile emisiunii care i-a făcut faimoși, Acces Direct.

Ambii parteneri de viață au anunțat evenimentul pe conturile de Instagram, iar fanii acestora au reacționat cu entuziasm.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, gurile rele au ținut să le amintească celor doi că au o fetiță pe care au abandonat-o și sărbătorile de iarnă ar trebui să fie un prilej de reuniune a familiei, nu de a apărea la televizor.

Surpriză de proporții pentru fanii Vulpiței și ai lui Viorel. Revin la Acces Direct în Ajunul Crăciunului

Soții Stegaru sunt foarte prezenți în mediul online, unde țin legătura în mod constant cu fanii lor, după încheierea serialului de la Kanal D care le-a adus celebritatea. Tot aici, ei le prezintă fanilor noutățile apărute în viața lor, iar ultimul anunț a fost revenirea în platourile emisiunii respective.

ADVERTISEMENT
Vulpița și Viorel
Vulpița și Viorel, anunț prezență Acces Direct
Sursa foto: Instagram

Acestea nu sunt deloc puține. După cele nouă luni de apariții zilnice la televiziunea respectivă, motiv pentru care au locuit în București în perioada respectivă, partenerii de viață s-au văzut nevoiți să se mute din satul în care locuiau, Blăgești, după mai multe discuții între Vulpița și soacra acesteia.

Motivul este unul destul de grav, soția lui Viorel este însărcinată, iar soacra acesteia are dubii cu privire la paternitatea copilului. Cei doi au decis că e cazul să locuiască singuri și s-au mutat în județul Buzău.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, cei doi par să ducă dorul celebrității și apar din ce în ce mai des cu noutăți pentru cei ce le urmăresc activitatea. Femeia își ține fanii la curent cu evoluția sarcinii, cu sexul bebelușului și organizează giveaway-uri pe rețelele de soclializare.

Apropierea sărbătorilor de iarnă îi readuce pe Vulpița și Viorel pe în fața camerelor. Cuplul s-a arătat interesat de revenirea în atenția fanilor în această perioadă și chiar au înregistrat un colind în compania lui Rafaelo.

ADVERTISEMENT

Nu toată lumea este de părere că cei doi procedează corect. Multe dintre postările acestora sunt criticate de gurile rele, care le reproșează că și-au abandonat primul copil și că le pasă mai mult de aparițiile publice.

 

ADVERTISEMENT