Life

Vulpița și Viorel, weekend de poveste! Antrenament pasional în natură

31.08.2020 | 22:33
Vulpita si Viorel weekend de poveste Antrenament pasional in natura
ADVERTISEMENT

După ce au învins coronavirusul și au revenit cu forțe proaspete pe micul ecran, Vulpița și Viorel se dau în stambă pe micul ecran. Alături de o bună parte a echipei emisiunii care le-a transformat viața de zi cu zi într-un serial televizat ce nu pare să se încheie prea curând, cei doi tineri din Blăgești au plecat într-un weekend în natură.

Nu de alta, dar suferința comună i-a unit și se pare că sunt hotărâți să dea o nouă șansă căsniciei lor, măcar de dragul fetiței. Un motiv în plus pentru faptul că Veronica încearcă să renunțe la escapadele extraconjugale poate fi și anunțul soacrei.

ADVERTISEMENT

Femeia o acuză că își neglijează propriul copil de dragul celebrității și este gata să se adreseze instanței cu solicitarea fermă ca aceasta să fie decăzută din drepturile părintești. Colac peste pupăză, nici sătenii nu par să o aibă la suflet de când s-a mutat la Capitală și a început să le facă localitatea de râs.

Vulpița și Viorel se înțeleg de minune după ce au învins coronavirusul

Revenind la scurta escapadă în natură, aceasta a fost un bun prilej pentru a reaprinde flacăra „iubirii” după scandalurile din ultima vreme. Nici măcar puzderia de cameramani din jur nu i-a împiedicat pe cei doi soți să profite la maxim de ocazie și să dea frâu liber sentimentelor.

ADVERTISEMENT

După o oprire la piramida dublă în care au lăsat toate energiile negative, tinerii din Blăgești s-au antrenat preț de câteva minute în aer liber. Nu de alta, dar simțeau nevoia de puțină mișcare după săptămânile petrecute în izolare.

Scandal la Acces Direct. Vulpița, surprinsă în ipostaze demne de filmele pentru adulți

În altă ordine de idei, chiar în ziua în care își pregătea revenirea pe micul ecran, Vulpița a ajuns în centrul unui scandal monstru. Asta pentru că echipa emisiunii Acces Direct a intrat în posesia unor imagini care nu îi fac deloc cinste.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu reușește să înțeleagă de ce „vedeta” show-ului se lasă filmată în astfel de ipostaze, în condițiile în care riscă să-și compromită visul de a deveni un star TV. În plus, îi oferă soacrei „arme letale” în demersul de a o deposeda din drepturile părintești.

Toată lumea știe ce face Veronica. Pe adresa de mail a redacției Acces Direct s-au primit numeroase clipuri video cu ea, în timp ce făcea sex. Inclusiv Mirela Vaida știa acest lucru, mai ales că, la un moment dat, în cadrul emisiunii a fost dezbătut acest subiect, iar Viorel a fost pus în fața faptului împlinit, să-și vadă soția în timp ce «îl traduce» cu altul.

ADVERTISEMENT

Oricum, s-a mușamalizat și asta, ca multe lucruri de la Acces Direct. În pauzele de publicitate, cameramanii și oamenii din staff se amuzau teribil de aceste filmulețe cu Veronica, pe care le vedeau.

Nu mai era un secret pentru nimeni faptul că ea este așa, însă nimeni nu a înțeles vreodată de ce anume prefera și accepta să fie filmată în timp ce făcea sex. Doamne ferește”, au declarat persoane din echipa Acces Direct, sub protecția anonimatului.

ADVERTISEMENT
Tags: