Life

Vulpița Stegaru a născut a doua oară. Ce nume a ales pentru băiețel

Vulpița Stegaru a născut a doua oară, cu puțin timp în urmă. Ce nume a ales pentru băiețel?
26.05.2021 | 19:32
Vulpita Stegaru a nascut a doua oara Ce nume a ales pentru baietel
ADVERTISEMENT

Vulpița Stegaru a născut un băiețel cu puțin timp în urmă și este mai fericită ca niciodată. Atât ea, cât și soțul ei, Viorel, sunt în al nouălea cer în aceste momente.

Anunțul a fost făcut de reporterul de la „Acces Direct” Doina Stina, care a postat o imagine pe rețelele sociale. Vulpița a născut un băiețel și nu-și mai poate stăpâni zâmbetul de fericire.

ADVERTISEMENT

Vupița Stegaru a născut a doua oară. Cum se simte soția lui Viorel

Reporterul Doina Stina a postat o captură de ecran din conversația telefonică cu Veronica Stegaru. Tânăra are un zâmbet larg pe față și a adus fericire în rândul întregii familii.

Proaspăta mămică a născut un băiețel perfect sănătos.  „A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!”, a postat Doina Stina pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Vulpița Stegaru
Vulpița a născut un băiețel sănătos. Sursa foto: Instagram

Vulpița și Viorel aveau de gând să-și numească fiul Radu Constantin, dar s-au răzgândit în ultimul moment.

Cei doi au ales să-i pună copilului lor numele Daniel, la îndemnul nașilor.

Vulpița și Viorel au revenit la Blăgești, spre bucuria fetiței lor, fiind la fel de activi pe rețelele de socializare. Aceștia păstrează legătura cu fanii lor, care nu sunt puțini la număr.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 22 de ani a postat de câteva ori imagini cu burtica de gravidă, tot mai mare în fiecare săptămână. Cei doi au anunțat sarcina în toamna anului trecut, chiar în emisiunea Mirelei Vaida.

Veronica și Viorel Stegaru au apărut timp de nouă luni la Acces Direct și au avut propria lor rubrică. Telespectatorii îi vedeau în diverse ipostaze ale vieții de zi cu zi, fie că aveau un nou conflict sau desfășurau diverse activități.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au terminat cu aparițiile pe micile ecrane, soții Stegaru au continuat să țină legătura cu repoterii de la emisiunea moderată de Mirela Vaida. În acest timp, au fost destul de activi pe Instagram.

Viorel Stegaru și-a găsit de muncă, lucru pe care l-a dezvăluit la începutul anului. Soțul Vulpiței are nevoie de un venit stabil, mai ales că acum au un nou membru în familie.

„Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. (…) Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil”, spuea Viorel în ianuarie.

ADVERTISEMENT