Life

Vulpița Stegaru de la Acces Direct a revenit pe rețelele sociale. Ce a postat, după luni bune de absență

Vulpița Stegaru de la Acces Direct a revenit pe rețelele sociale, după luni bune de absență. Tânăra a postat o imagine nouă cu puțin timp în urmă.
25.09.2021 | 21:06
Vulpita Stegaru de la Acces Direct a revenit pe retelele sociale Ce a postat dupa luni bune de absenta
ADVERTISEMENT

Vulpița Stegaru de la Acces Direct a revenit pe rețelele sociale. După luni bune în care nu a avut nicio activitate în mediul online, soția lui Viorel Stegaru a postat prima imagine.

Tânăra din Blăgești a devenit mamă pentru a doua oară acum câteva luni, atunci când a născut un băiețel. Ea și soțul ei mai au o fetiță, iar acum se ocupă de cei doi copii.

ADVERTISEMENT

Vulpița Stegaru de la Acces Direct a revenit pe rețelele sociale

Vulpița Stegaru de la Acces Direct a revenit pe rețelele sociale. Aceasta a postat prima fotografie din martie 2021 și până acum. Chiar dacă a mai postat câteva poze vechi pe InstaStory, aceasta nu le-a arătat fanilor ipostaze mai recente.

Veronica și Viorel Stegaru au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu câteva luni. Se pare că micuțul îi ocupă tot timpul tinerei din Blăgești, mai ales că ea și Viorel mai au și o fetiță.

ADVERTISEMENT

Vulpița a găsit câteva momente libere și a postat o fotografie recentă cu ea. Totodată, aceasta i-a întrebat pe urmăritori ce mai fac și le-a transmis că ea, soțul și copiii lor sunt bine.

„Ce mai faceți? Noi patru bine ❤️?”, a scris aceasta în dreptul imaginii.

Urmăritorii Vulpiței s-au bucurat că aceasta le-a spus că totul este bine pentru ea și familie, așa că i-au lăsat zeci de comentarii.

ADVERTISEMENT

În luna mai, Vulpița a născut pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume un băiețel, iar nașterea a decurs normal și fără incidente.

În noiembrie 2020, Viorel Stegaru a dat vestea sarcinii prin intermediul unei intervenții telefonice la Acces Direct. Atât cei din echipa emisiunii moderate de Mirela Vaida, cât și fanii celor doi s-au bucurat foarte mult.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni, Vulpița nu a mai fost activă pe rețelele sociale, fiind ocupată cu creșterea celui mic. După multe conflicte și zvonuri cum că tânăra i-ar fi fost infidelă soțului ei, cei doi par să-și fi găsit, în sfârșit, liniștea.

Veronica și Viorel Stegaru mai au o fetiță de patru ani, Maria. În perioada în care cei doi apăreau zilnic la Acces Direct, Vulpița era criticată pentru faptul că și-ar neglija fiica pentru a se bucura de faimă.

ADVERTISEMENT
Tags: