Life

Vulpița Stegaru se pregătește de botez. Ce a postat tânăra din Blăgești pe rețelele sociale

Vulpița Stegaru de pregătește pentru botezul băiețelului ei și al lui Viorel. Iată ce a postat tânăra din Blăgești pe rețelele sociale.
19.06.2021 | 12:25
Vulpita Stegaru se pregateste de botez Ce a postat tanara din Blagesti pe retelele sociale
ADVERTISEMENT

Veronica „Vulpița” Stegaru și soțul ei, Viorel, se pregătesc de botezul băiețelului lor, care a venit pe lume în urmă cu câteva săptămâni. Tânăra a postat imagini chiar din Blăgești, satul ei natal.

Cei doi părinți se pregătesc de creștinarea celui de-al doilea copil al lor, micuțul Daniel. Vulpița le-a arătat urmăritorilor cum se pregătește de marele eveniment din viața fiului ei.

ADVERTISEMENT

Vulpița Stegaru se pregătește de botez. Ce a postat tânăra din Blăgești

Vulpița și Viorel Stegaru sunt mai fericiți ca niciodată! La finalul lunii mai, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară, după ce tânăra de 22 de ani a născut un băiețel perfect sănătos.

Soții din Blăgești se pregătesc acum de un eveniment foarte important pentru micuțul lor, botezul. Tânăra a postat câteva imagini pe rețelele sociale și le-a arătat fanilor cum pune la punct detaliile pentru creștinarea lui Daniel.

ADVERTISEMENT

Soția lui Viorel i-a asigurat pe fani că micuțul este sănătos, iar internauții i-au lăsat zeci de mesaje în care i-au urat gânduri bune.

Tănăra s-a fotografiat în casa din Blăgești, satul ei natal, după ce a stat mai mult timp la București. Din păcate, vremea nu ține deloc cu ei, fiind destul de ploioasă în această perioadă.

ADVERTISEMENT

„Ce faceți? Eu sunt bine și micuțul Daniel. Ne pregătim de botez. La noi plouă tare. Vă pupiii”, a transmis Vulpița pe Facebook, potrivit spynews.ro.

Vulpița Stegaru
Vulpița Stegaru, pregătiri pentru botez. Sursa foto Facebook

Vulpița și Viorel Stegaru au fost protagoniști propriului lor serial la Acces Direct timp de aproape nouă luni. Inițial, cei doi aveau probleme în căsnicie, dar se pare că lucrurile s-au așezat acum.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai apar la emisiunea Mirelei Vaida, cei doi au ținut legătura cu prezentatoarea și cu reporterii de la Antena 1. De altfel, Doina Stina a dat vestea cea mare atunci când Vulpița a adus pe lume cel de-al doilea copil.

„A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!”, scria Doina Stina pe Instagram la momentul respectiv.

După retragerea de pe micile ecrane, Vulpița a rămas însărcinată și i-a ținut pe fani la curent cu starea ei, postând regulat pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT