Life

Vulpița trage un semnal de alarmă din izolare! Ce mesaj are pentru cei care o urmăresc

28.07.2020 | 19:39
Vulpita trage un semnal de alarma din izolare Ce mesaj are pentru cei care o urmaresc
ADVERTISEMENT

După ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, Vulpița trage un semnal de alarmă și-i îndeamnă pe cei care o urmăresc să poarte mască de protecție atunci când ies din casă.

Mai mult, Veonica Stegaru le-a dat și indicații despre cum să o poarte corect, astfel încât să țină virusul la distanță. Vulpița și Viorel au fost testați pozitiv săptămâna trecută, la doar câteva zile după ce femeia s-a întors din Blăgești.

ADVERTISEMENT

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile necesare pentru stoparea răspândirii virusului SARS CoV 2. Din păcate, azi, Mirela Vaida a anunțat încă un caz de COVID-19 în cadrul echipei emisiunii pe care o prezintă.

Vulpița trage un semnal de alarmă. Ce spune despre noul coronavirus

După ce Viorel și Veronica Stegaru au fost depistați cu noul coronavirus și se află în izolare, Vulpița, care știe acum ce înseamnă acest virus, le-a transmis urmăritorilor ei un mesaj.

ADVERTISEMENT

„Purtați mască, vă recomand! Voi de ce nu purtați mască pe gură și purtați sub bărbie? Știți că este recomandat să purtați pe nas, nu sub bărbie, că poate și voi vă îmbolnăviți și poate ajungeți mai rău.

Purtați masca pe nas, vă recomand eu. Purtați masca, dar nu sub bărbie. Trebuie să o purtăm pe nas. Întotdeauna să ne acoperim nasul, să mergem cu mască, nu să dăm masca sub bărbie. Asta ce mai este? le-a transmis Vulpița Veronica urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Se pare că Vulpița s-a speriat destul de tare din cauza noului coronavirus care a pus stăpânire și pe ea și i-a blocat toate activitățile. Săptămâna trecută, la scurt timp după ce s-a întors din Blăgești, Vulpița a acuzat dureri în zona abdominală, vărsături și febră.

Femeia a fost plecată o săptămână și s-a întors la București cu trenul. Așa, se pare că, a contactat virusul. În ziua respectivă, Veronica Stegaru a lipsit din platoul emisiunii Acces Direct. Viorel a venit singur și a spus că Vulpiţa nu se simte bine. A doua zi a fost testată și a ieșit pozitiv, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Viorel.

ADVERTISEMENT

Pe lângă aceștia, mai mulși angajați ai Antenei 1, din chipa Acces Direct, au fost confirmați cu SARS-CoV2.

 

ADVERTISEMENT