Life

Vulpița Veronica și Viorel au încălcat legea în pandemie! Ce s-a întâmplat cu soții Stegaru

13.01.2021 | 16:29
Vulpița Veronica și Viorel au încălcat legea în pandemie! Ce s-a întâmplat cu soții Stegaru
Cum s-a ales Veronica Stegaru cu porecla Vulpița. Legătura lui Viorel cu acest apelativ. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vulpița Veronica și soțul ei, Viorel Stegaru, sunt din nou în centrul atenției, de data aceasta pentru încălcarea măsurilor impuse de autorități pe timp de pandemie.

În noaptea trecută, cei doi ar fi intrat în atenția polițiștilor pentru că nu au respectat regulile privind circulația pe stradă după ora 23:00, care sunt în vigoare încă de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Veronica și Viorel au fost sancționați împreună cu alte persoane din localitatea Murgeni, cei doi neavând la ei declarația pe proprie răspundere privind circulația pe timpul nopții.

Vulpița Veronica și Viorel ar fi încălcat regulile impuse de autorități pe timp de noapte

Potrivit știripesurse.ro, polițiștii din județul Vaslui au dat mai multe contravenții și avertismente cetățenilor care s-au plimbat fără nicio justificare pe străzi după ora 23:00, oră de la care trebuie să prezinți o declarație pe proprie răspundere care să justifice motivul deplasării, doar dacă este unul urgent sau are legătură cu locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele oprite în localitatea Murgeni în noaptea de marți, 12 ianuarie, spre miercuri, 13 ianuarie, s-ar număra și cele două personaje care au rupt audiența în două la Acces direct tot anul trecut, Vulpița și Viorel.

Veronica, însărcinată pentru a doua oară. Când ar trebui să nască

Cei doi s-au retras de o perioadă din lunina reflectoarelor, dar se pare că necazurile îi urmăresc și în afara platoului de televiziune al Antenei 1.

Soții Stegaru se pregătesc acum de venirea pe lume a unui nou membru al familiei, Veronica fiind pentru a doua oară însărcinată, acesta fiind și principalul motiv pentru care au rărit aparițiile la televizor.

ADVERTISEMENT

„Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră”, a declarat recent Viorel Stegaru la Acces direct despre sarcina nevestei sale.

Cei doi cetățeni ai comunei Blăgești au împărțit anul trecut țara în două din cauza prezenței lor constante la Acces direct, iar în această telenovelă considerată de mulți de prost gust a intervenit de nenumărate ori Consiliul Național al Audiovizualului cu sancțiuni.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri