Life

Vulpița, viață grea în sânul familiei Stegaru. Prin ce trece femeia din Blăgești

10.06.2020 | 07:36
Vulpita viata grea in sanul familiei Stegaru Prin ce trece femeia din Blagesti
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru nu duc deloc o viață liniștită, în ciuda aparițiilor TV și distracțiilor din ultimele 4 luni. Femeia din Blăgești, județul Vaslui, este blamată de socrii pentru tot ce se petrece în familia lor, dar nici înainte nu se poate spune că o aveau la suflet.

Vulpița, criticată în stânga și-n dreapta de socrii și vecini

Veronica Stegaru este mereu cu zâmbetul pe buze și gata de distracție, însă în adâncul sufletului este supărată că stă departe de fiica sa. Mai mult decât atât, femeia nu duce o viață liniștită în sânul familiei lui Viorel Stegaru pentru că nu a fost niciodată primită cu brațele deschise de aceștia.

ADVERTISEMENT

Socrii Vulpiței dau vine pe ea pentru tot ce i le întâmplă, în special de când a început să apară pe micile ecrane în emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1. Unul dintre episoadele care poate confirma acest aspect este scena șocantă la care a luat parte echipa de filmare în ziua de 1 iunie când Vulpița a mers la socrii pentru a-și vizita fiica.

Socrul femeii din județul Vaslui, Dumitru, a jignit-o pe Vulpița încă de când a ajuns la poartă. Lucrurile nu s-au oprit aici pentru că acesta a început să arunce cu pietre în ea, strigând în gura mare că toate relele pornesc de la Veronica. Potrivit cancan.ro, femeia trăiește un adevărat coșmar în viața reală.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru nu este deloc pe placul socrilor

„Au făcut un circ, a fost ca în filme totul. Îi vedeam că aleargă de colo-n colo cu camerele de filmat, Dumitru (socrul Vulpiței, n.r.) după ei. Ei nu au fost de acord de la început cu aparițiile Veronicăi și ale lui Viorel, la televizor.

În sat, părinții lui Viorel spun mereu că amândoi i-au făcut de râs, îi vorbește lumea în Blăgești, râde de ei, îi arată cu degetul.

ADVERTISEMENT

Trăiesc un coșmar. Și înainte erau vorbiți, lumea le spunea că au primit-o pe Veronica în casă și ea e o c…ă că îl înșală pe Viorel pe la toate colțurile, acum spun că ea l-a târât pe bărbat în asta. 

De mai multe ori, Viorel a vrut să renunțe la televizor și să vină acasă. Ei îi place (Veronicăi, n.r.)”, a povestit una dintre vecinele socrilor Vulpiței, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Și nu doar socrii nu sunt de acord cu aparițiile TV, ci și unii dintre vecinii de la Blăgești s-au cam săturat de circul pe care-l fac Vulpița și Viorel la București. Gurile rele spun că tot ea este cea care și-a târât bărbatul în povestea ea, Viorel dorind să renunțe de multe ori.

Pe de altă parte, se pare că părinții Veronicăi nu au nimic împotrivă că fata lor a ajuns vedetă la București. Aceștia se bucură inclusiv pentru reușitele muzicale, dar și pentru că fata și-a depășit condiția, văzând-o acum „ca pe o doamnă de București”. 

View this post on Instagram

Părinții mei iubiți ❤️ Poza @radurotaru_ #accesdirect

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

„Lumea din Blăgești de aici de la noi s-a săturat de ei, majoritatea oamenilor se uită la Acces Direct pentru a râde, pentru a se amuza de ce mai fac ei pe acolo.

Sunt și câțiva care îi apreciază, cărora le place că s-au apucat de muzică, le place faptul că fac bani și și-au depășit condiția. În rest…Doamne-ajută, numai circuri”, a mai completat vecina socrilor din Vulpiței.

 

ADVERTISEMENT