Vulpița visează la revenirea pe sticlă. Ce le-a transmis aceasta fanilor

Raluca Ilie   
în Stiri mondene
19/09/2020, 18:44
Vulpița visează la revenirea pe sticlă. Ce le-a transmis aceasta fanilor
Vulpița, revenire în televiziune? Ce le-a transmis aceasta fanilor ei. Sursa foto: Instragram.

După ce au fost pe micile ecrane timp de aproximativ opt luni de zile, Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea care le-a adus faima, Acces Direct, spre dezamăgirea fanilor.

Aceștia au luat decizia de se retrage din televiziune pentru a fi alături de fiica lor, iar anunțul a fost făcut chiar de către Mirela Vaida în cadrul emisiunii.

Deși a renunțat la lumina reflectoarelor, Veronica ține constant legătura cu fanii ei de pe rețelele de socializare și le-a transmis un mesaj ce ne trimite cu gândul la o revenire în televiziune.

Vulpița, din nou pe micile ecrane? Ce le-a mărturisit vedeta din Blăgești fanilor ei

La scurt timp de la reîntoarcerea ei în Blăgești, Vulpița pare să ducă dorul momentelor de celebritate.

În timp ce Viorel pare să fi renunțat definitiv la faimă și nu mai este activ în mediul online, Vulpița menține o conexiune strânsă cu numeroșii ei admiratori, postând diverse filmulețe și fotografii, pentru a-i ține la curent cu viața ei personală.

Vedeta din Blăgești și-a surprins recent cei peste 200 de mii de urmăritori cu un videoclip de pe platourile de filmare, dar și un mesaj scurt, sub forma unui sondaj:

„Vă e dor să mă vedeți la Acces Direct?”, și-a întrebat aceasta fanii.

View this post on Instagram

Sunt roșie ca focul și vreau să-mi surâdă norocul. Așa cum e și cu noua melodie Tuga. Ați văzut videoclipul? #accesdirect

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Spre surprinderea ei, au primat răspunsurile negative, semn că publicul nu și-ar mai dori o nouă apariție televizată a cuplului din Blăgești.

Vulpița și Viorel au revenit acasă. Cum au fost întâmpinați cei doi

După ce au fost favoriții internetului pentru mai bine de opt luni, Veronica și Viorel au dat celebritatea pe liniștea de acasă și s-au întors în Blăgești, alături de fiica lor în vârstă de doi ani.

De-a lungul serialului, între cei doi soți au avut loc diverse dispute și gelozii, iar familia acestora nu a ezitat să se implice.

Vulpița și fiica ei
Vulpița alături de fiica, în comuna Blăgești. Sursa foto: Instragram.

Atât Viorel, cât și Vulpița, au fost blamați că nu acordă suficientă importanță fiicei lor și că preferă faima, iar soacra Veronicăi și-a acuzat adesea nora de superficialitate și lipsa sentimentului matern.

 

 

 

 

 

Închide ×