News

”Wali”, cel mai bun lunetist din lume, trăiește: ”Am fost ultima persoană care a aflat că am murit”

Canadianul Oliver Lavigne-Ortiz, cel mai bun lunetist din lume, supranumit ”Wali”, trăiește. Nu a fost omorât de ruși, așa cum s-a spus, în urmă cu câteva zile.
23.03.2022 | 10:57
Wali cel mai bun lunetist din lume traieste Am fost ultima persoana care a aflat ca am murit
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație în cazul celebrului Oliver Lavigne-Ortiz, cunoscut drept cel mai bun lunetist din lume și supranumit ”Wali”. Nu a fost uciș de ruși, așa cum s-a spus, ci trăiește.

”Wali”, cel mai bun lunetist din lume trăiește și se află încă în Ucraina. Care este starea lui

”Wali” a reacționat imediat ce a aflat că ”nu mai este în viață”. El a transmis că a fost ultima persoană care a primit vestea propriului deces.

ADVERTISEMENT

”Am fost ultimul care a aflat că am murit”, a declarat cel mai bun lunetist din lume pentru Global News. Chiar din capitala Ucrainei, Kiev, ”Wali” a mai dat asigurări și că este ”bine hrănit și odihnit”.

Totuși, renumitul lunetist a mai mărturisit că este puțin bolnav, de aceea nu a mai mers la luptă pe front, de câteva zile. Are de gând să facă acest lucru cât de curând. El speculează că propaganda rusă a răspândit informația falsă că a murit.

ADVERTISEMENT

”Cred că este doar trolling. Dar cred că este ciudat pentru că după un timp inamicul își va pierde credibilitatea cu această propagandă.

Nu înțeleg de ce spun astfel de minciuni. Este destul de evident pentru că, după câteva zile, ies și spun tuturor că sunt în viață.

ADVERTISEMENT

Acest război este ca și cum ai juca șah fără să știi care sunt ceilalți pioni. Știi puțin, dar nu suficient”, a mai spus Oliver Lavigne-Ortiz.

Cel mai bun lunetist din lume descrie situația din Ucraina: ”Este haos. Majoritatea zonelor nu mai au apă, lumină”

De când este în prima linie a războiului provocat de Rusia în Ucraina, ”Wali” vede doar ”haos” în jurul său. El a confirmat că majoritatea regiunilor ucrainene au rămas fără apă și curent electric.

ADVERTISEMENT

”Majoritatea zonelor de luptă nu au electricitate și apă și este haos. Dacă mergi în centru la Kiev, este în regulă. Într-una dintre patrule, mă aflam într-un apartament uimitor, era un espressor”, a mai transmis Oliver Lavigne-Ortiz.

Declarațiile celui mai bun lunetist din lume vin după ce, săptămâna trecută, Rusia anunța că ”Wali” a fost doborât de soldații Kremlinului în Mariupol, cel mai bombardat oraș din Ucraina. Decesul i s-ar fi produs în doar 20 de minute de luptă, mai informau reprezentanții Moscovei.

ADVERTISEMENT