“Walter? Vă zic eu ce face şobolanul şi infractorul ăsta”

Fostul antrenor al Universităţii Cluj, Ionel Ganea, a luat foc după ce a fost acuzat de Florian Walter că nu are caracter şi l-a numit “porc”. El a acordat un interviu incendiar în...
22.10.2013 | 15:11
Walter Va zic eu ce face sobolanul si infractorul asta

Fostul antrenor al Universităţii Cluj, Ionel Ganea, a luat foc după ce a fost acuzat de Florian Walter că nu are caracter şi l-a numit “porc”. El a acordat un interviu incendiar în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Salut Ionel! Walter a spus că nu ai caracter.

– Păi nu am, aşa este! Doar i-am salvat clubul de la faliment şi i-am băgat o căruţă de bani în club. Bani pe care acum îi scoate cu Mărginean prin altă parte. Nu am caracter pentru că în perioada în care am antrenat acolo, mi-am adus soţia la Cluj şi mi-am mutat copiii cu şcoala. Mărginean şi Walter formează un grup de infractori.

A mai afirmat despre tine că eşti un porc.

– Walter este un milionar de carton, şi-a schimbat numele pentru că este un şobolan. E acelaşi caz ca şi la Dinel Staicu, care a încercat şi el să-şi schimbe numele. A devalizat statul, nu şi-a plătit angajaţii şi stă în libertate. Dar nu va mai fi pentru mult timp aşa, dau în scris! Dacă eu sînt porc, atunci el este tatăl porcilor! Să muncească şi el, şi copiii lui, timp de şase luni şi să nu primească nici un ban.

“La Dinamo era donator, a stat acolo doar ca să-şi schimbe numele!”

Te-a durut aşa tare despărţirea de Universitatea?

– Walter a propus rezilierea contractului meu. Aveam un salariu de 2.000 de euro pe lună. Am lucrat cu foarte mulţi oameni din fotbal, dar ca ăsta nu am mai întîlnit. Am lucrat cu Marian Iancu, cu George Copos, cu Borcea, cu Badea…bărbaţi adevăraţi care atunci cînd aveau ceva să-ţi spună o făceau în faţă. Nu ca şobolanul ăsta. Dacă era mare caracter, mare domn, acest Walter mă chema: <<Vino, băi, fraiere la Bucureşti şi să discutăm, să ne înţelegem, că sîntem oameni>>. Nu, el se ascunde, dă ordine administratorului judiciar şi dacă nu iese ceva bine dă vina pe acesta. Walter conduce clubul. Împreună cu Mărginean.

Ai lucrat cu Walter şi la Dinamo. Acolo ce rol avea?

– Era băgător de seamă, un donator. Stătea acolo ca să-şi schimbe şi el numele. Nimeni nu-l asculta pe mincinosul ăsta. Să vă spun ce a făcut, ca să vă daţi seama ce caracter are acest Walter, fost Buşcă.

“E un milionar de carton care nu e în stare să dea unui fotbalist 100 de lei!”

La ce te referi?

– Un copil de la echipă, de 16-17 ani, are de luat 100 de lei de la club. Walter ştii ce a făcut? I-a eşalonat datoria pe patru ani şi copilul primeşte acum 11 lei trimestrial, o dată la trei luni. Păi, cum mă? Tu, ditamai milionarul, nu eşti în stare să dai unui copil 100 lei?

Cum vezi soluţionarea acestui conflict?

– Eu nu vreau nici un ban de la acest milionar de carton. Vreau să vină la Cluj, să iasă în faţa jucătorilor şi să-i plătească. Atît! Eu nu am nevoie de banii lui. Să-i dea oamenilor de la club, care au salarii de 10-12 milioane şi jucătorilor. Pentru că ei au muncit.