Fotbal intern

Un antrenor străin nu ar spune “nu” echipei naţionale: “Putem discuta dacă mă vor!”

Christoph Daum a ratat obiectivul impus de Federaţia Română de Fotbal de a duce echipa naţională a României la Campionatul Mondial din Rusia 2018, după ce "tricolorii" au fost învinşi de...
05.09.2017 | 22:19
Un antrenor strain nu ar spune nu echipei nationale Putem discuta daca ma vor
ADVERTISEMENT

Christoph Daum a ratat obiectivul impus de Federaţia Română de Fotbal de a duce echipa naţională a României la Campionatul Mondial din Rusia 2018, după ce “tricolorii” au fost învinşi de reprezentativa Muntenegrului, scor 1-0, în cel de-al 8-lea meci din Grupa E.

“Tricolorii” se poziţionează pe locul 4 după primele 8 runde jucate în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, iar un antrenor care a mai fost pe lista FRF-ului se arată dispus să preia banca tehnică a naţionalei României. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Walter Zenga la echipa naţională a României? “Nu sunt supărat!”

Walter Zenga, fost antrenor la Steaua şi Dinamo, a comentat despre situaţia lui Christoph Daum la echipa naţională, dar şi despre posibilitatea de a fi selecţionerul României.

Walter Zenga, despre echipa nationala. E inlocuitorul lui Daum

“Am fost foarte aproape să fiu selecţionerul României, dar FRF l-a ales pe Daum. Nu sunt supărat. Dacă mă vor acum, putem discuta, nu am niciun fel de problemă. Echipa nu a jucat cu suflet cu Muntenegru, nu a avut dăruire. Nu este adevărat că nu avem jucători de valoare. Prin organizare, poţi să ajungi acolo unde vrei. Trebuie să înţelegi mentalitatea fotbalului românesc, nu e uşor de înţeles pentru cineva care vine de afară. Cu o muncă serioasă, se poate face ceva. Banii sunt importanţi, dar eu nu muncesc pentru asta, ci pentru sufletul meu, pentru inima mea, pentru pasiune. Nu e frumos să vorbesc despre un alt antrenor. România e a doua mea ţară, după Italia”, a spus Walter Zenga pentru TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Muntenegru – România, scor 1-0, în cel de-al 8-lea meci din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.